مدیر امور آبفای روستایی خلیل آباد خبر داد؛

برگزاری مانور مقابله با بحران آلودگی عمدی آب شرب در خلیل آباد+ تصاویر

برگزاری مانور مقابله با بحران آلودگی عمدی آب شرب در خلیل آباد+ تصاویر
مدیر امور آبفای روستایی خلیل آباد از برگزاری مانور مقابله با بحران آلودگی عمدی آب شرب با سناریویی مبنی بر آلوده کردن عمدی مخازن آب شرب روستای نقاب در شهرستان خلیل آباد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کاظمی، مدیر آبفای روستایی خلیل آباد در حاشیه مانور مقابله با بحران آب در روستای نقاب این شهرستان در گفت‌وگو با خبرنگار یار خراسانی اظهار داشت: مانور مقابله با بحران آب شرب در روستای نقاب همزمان با آخرین روز از پدافند غیر عامل با موضوع آلودگی عمدی مخزن آب شرب انجام شد

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی با بیان اینکه پس از اعلام وصول گزارش مقدماتی و اعزام گروه ارزیاب اولیه ، اطلاع رسانی به نهادهای امنیتی و انتظامی انجام شد، خاطر نشان کرد: آب شرب روستا نیز توسط آبفای شهری نیز تامین شد تا روستا با مشکل بی آبی مواجه نباشد.

,

کاظمی در ادامه تصریح کرد: مخزن 500 هزار لیتری آب روستای نقاب، آب شرب 5 هزار نفری روستاهای نقاب، میرآباد، کلاته شادی و کلاته شور را تامین می کند که بعد از خالی کردن و شستشوی مخزن و تست سلامت، آب شرب وارد مدار توزیع گردید.

,

وی همچنین با بیان اینکه در سال 2 مرتبه از مخازن آب، چاه ها و شبکه های آب رسانی روستا نمونه برداری انجام می گیرد، اذعان کرد: طی آزمایشاتی که در مهرماه سال جاری از مخازن آب شرب روستا انجام شد، تمام مخازن آب شرب شهرستان در وضعیت مطلوب قرار داشتند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه