دبیر اجرایی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه؛
وظیفه دانشجو مطالبه گری در جامعه است/ استکبار ستیزی در جامعه نیاز به دغدغه سازی دارد
نصیری گفت: دومین همایش بین المللی استکبار ستیزی با پرداخت به موضوعات آمریکا، بحران ظلم پذیری و استقامت مظلوم 8 الی 17 آبان ماه برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، مهدی نصیری در نشست خبری دومین همایش بین المللی استکبارستیزی اظهار داشت: این همایش با حضور دو تن از چهره های بین المللی، پروفسور الکساندر آزادگان استاد دانشگاه های کالیفرنیا، محقق و تحلیلگر ارشد مسائل خاورمیانه و پروفسور کلودیا موفا استاد دانشگاه ترمو ایتالیا، محقق و مولف کتاب لابی صهیونیستی اسرائیل، در تالار شهید چمران دانشگاه ارومیه برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی با اشاره به فرمایشات رهبری در رابطه مبارزه با ظلم و استکبارستیزی و ایجاد فضای گفتمان سازی و جریان سازی های موجود، افزود: این همایش ها طرح نوینی از انجمن اسلامی دانشجویان است که به نحوی دیگر از طریق اساتید دانشگاه های اروپایی و آمریکایی قصد شفاف سازی مسأله استکبارستیزی را دارد.
دبیر اجرایی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه با اشاره به تفاوت های همایش امسال نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: محوریت برنامه امسال تنها مسأله آمریکا و استکبار جهانی نیست بلکه در کنار آن موضوعاتی چون بحران ظلم پذیری و استقامت مظلوم مطرح است که می تواند در کنار مسائل مربوط به استکبارستیزی کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: بر همین اساس در کنار همایش و موضوعاتی که مطرح می شود از کتاب "لابی صهیونیستی اسرائیل" به قلم پروفسور کلودیا موفا رونمایی می شود.
نصیری بیان کرد: اهداف این همایش تداوم روحیه استکبارستیزی در بین آحاد مردم جامعه است و بر همین اساس این همایش در تاریخ های 8 الی 17 آبان به ترتیب در دانشگاه های ارومیه، کرمان، علامه طباطبایی، علوم پزشکی و آزاد اهواز، سیستان و بلوچستان، علوم پزشکی بابل و اردبیل برگزار می شود.
عبدزاده نیز در این نشست پیرامون مباحث تاریخچه انجمن و سابقه آن خاطرنشان کرد: وظیفه قشر دانشجو و جنبش دانشجویی انقلابی مطالبه گری و دغدغه سازی نسبت به مسائل روز کشور و دانشگاه است، لذا دومین همایش استکبارستیزی در دانشگاه ارومیه با شعار همه علیه استکبار با توجه به جریان سازی های موجود به مصادیق استکبار داخلی می پردازد.
وی با اشاره به مشکلات بدنه دولت و برخی مسولین کشور، متذکر شد: دشمنان در صدد این هستند که به مردم و نظام و ارزش های انقلابی صدمه بزنندو امیدواریم که در این مراسمات با استقبال حداکثری دانشجویان، به خواسته ها و مطالبات رهبری از تشکل های ارزشی در دانشگاه های کشور عمل شود.
دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه افزود: امیدواریم فضای دانشگاه و جامعه بعد از چنین مراسماتی رو به تغییر و پیشرفت کارها پیش برود، چرا که برای نشان دادن قبح استکبار و چهره ی واقعی مستکبرین جهان نیاز به منطق و استدلال و بصیرت افزایی در میان دانشجویان است.
عبدزاده ضمن تشکر از اعضای انجمن های اسلامی دانشجویان در دانشگاه های کشور و اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر کشور، گفت: اولویت ما اجرای مطالبات رهبری و تکیه بر کار دانشجویی است که امروز شاهد یک کار بزرگ و دانشجویی از دانشجویان دانشگاه ارومیه هستیم، لذا با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبارزه با ظلم و استکبار پایان پذیر نیست و همچنان ادامه دارد و آمریکا اتم مصادیق استکبار است.
وی با اشاره به فرمایشات رهبری در رابطه مبارزه با ظلم و استکبارستیزی و ایجاد فضای گفتمان سازی و جریان سازی های موجود، افزود: این همایش ها طرح نوینی از انجمن اسلامی دانشجویان است که به نحوی دیگر از طریق اساتید دانشگاه های اروپایی و آمریکایی قصد شفاف سازی مسأله استکبارستیزی را دارد.
,دبیر اجرایی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه با اشاره به تفاوت های همایش امسال نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: محوریت برنامه امسال تنها مسأله آمریکا و استکبار جهانی نیست بلکه در کنار آن موضوعاتی چون بحران ظلم پذیری و استقامت مظلوم مطرح است که می تواند در کنار مسائل مربوط به استکبارستیزی کمک شایانی کند.
,وی ادامه داد: بر همین اساس در کنار همایش و موضوعاتی که مطرح می شود از کتاب "لابی صهیونیستی اسرائیل" به قلم پروفسور کلودیا موفا رونمایی می شود.
,نصیری بیان کرد: اهداف این همایش تداوم روحیه استکبارستیزی در بین آحاد مردم جامعه است و بر همین اساس این همایش در تاریخ های 8 الی 17 آبان به ترتیب در دانشگاه های ارومیه، کرمان، علامه طباطبایی، علوم پزشکی و آزاد اهواز، سیستان و بلوچستان، علوم پزشکی بابل و اردبیل برگزار می شود.
,عبدزاده نیز در این نشست پیرامون مباحث تاریخچه انجمن و سابقه آن خاطرنشان کرد: وظیفه قشر دانشجو و جنبش دانشجویی انقلابی مطالبه گری و دغدغه سازی نسبت به مسائل روز کشور و دانشگاه است، لذا دومین همایش استکبارستیزی در دانشگاه ارومیه با شعار همه علیه استکبار با توجه به جریان سازی های موجود به مصادیق استکبار داخلی می پردازد.
,وی با اشاره به مشکلات بدنه دولت و برخی مسولین کشور، متذکر شد: دشمنان در صدد این هستند که به مردم و نظام و ارزش های انقلابی صدمه بزنندو امیدواریم که در این مراسمات با استقبال حداکثری دانشجویان، به خواسته ها و مطالبات رهبری از تشکل های ارزشی در دانشگاه های کشور عمل شود.
,دبیر کل انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه افزود: امیدواریم فضای دانشگاه و جامعه بعد از چنین مراسماتی رو به تغییر و پیشرفت کارها پیش برود، چرا که برای نشان دادن قبح استکبار و چهره ی واقعی مستکبرین جهان نیاز به منطق و استدلال و بصیرت افزایی در میان دانشجویان است.
,عبدزاده ضمن تشکر از اعضای انجمن های اسلامی دانشجویان در دانشگاه های کشور و اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر کشور، گفت: اولویت ما اجرای مطالبات رهبری و تکیه بر کار دانشجویی است که امروز شاهد یک کار بزرگ و دانشجویی از دانشجویان دانشگاه ارومیه هستیم، لذا با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبارزه با ظلم و استکبار پایان پذیر نیست و همچنان ادامه دارد و آمریکا اتم مصادیق استکبار است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه