امام جمعه اهل سنت سراوان:
فداکاری شهید حسین فهمیده در تاریخ ماندگار است/ هرگز دست دوستی به طرف آمریکا دراز نخواهیم کرد
امام جمعه اهل سنت سراوان گفت: نوجوان سیزده ساله در دوران هشت سال دفاع مقدس درس بزرگی ما داده است که فداکاری این شهید در تاریخ ماندگار است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی ساداتی در گفت و گو با شستون در خصوص سیزده آبان اذعان داشت: یکی از روز های تاریخی در تاریخ و ذهن ملت ایران است که یاد آورجنایت آمریکا و به خاک و خون کشیدن دانشجویان است.
وی با بیان اینکه این روز، روز ملی مبارزه با آمریکا نام گذاری شده است، افزود: آمریکا در پی ایجاد رعب و وحشت در بین ملت ایران بود، امروز هم باید مانند همان دوران این روز را گرامی بداریم و به دشمنان بفهمانیم پای انقلاب اسلامی تا آخرین نفس ایستاده ایم.
,
امام جمعه اهل سنت سراوان گفت: آمریکا حقوق ملت ایران را پایمال کرده است و ما هرگزدست دوستی به طرف آنها دراز نخواهیم کرد.
,
مولوی ساداتی در خصوص شهید محمد حسین فهمیده بیان کرد: نوجوان سیزده ساله دردوران هشت سال دفاع مقدس با رشادت و جان فدایی خود درس بزرگی به تمامی ما داد و این فداکاری در تاریخ ماندگار است که هرگز فراموش نخواهد شد.
,
وی گفت: این مهم یک یادگار ماندگار از دوران هشت سال دفاع مقدس برای ملت ایران است.
,
امام جمعه اهل سنت سراوان با اشاره به اینکه دشمن توان مقابله با ملت ایران را از طریق جنگ نظامی ندارد، خاطر نشان کرد: دشمن قصد دارد از طریق جنگ نرم و ابزارهای فرهنگی با القای تحریفات و انحرافات بین جوانان نفوذ کند.
,
مولوی ساداتی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری افزود: نفوذ دشمن از طریق جنگ نرم، نفوذ بسیار خطرناکی است که از طریق شبکه های اجتماعی و ماهواره ای با انتشار مطالب، تصاویر و کلیپ های غیر اخلاقی که هیچ قانون، شرع و اخلاق را رعایت نمی کنند، اعتقادات دینی و مذهبی جوانان را نشانه گرفته است.
,
وی خاطر نشان کرد: فضای مجازی مملو از انحرافاتی است که قصد دارد جوانان را از مسیر درست و اهداف انقلابی فاصله دهد.
,
امام جمعه اهل سنت سراوان افزود: بر تمامی مسئولین از جمله علما، دانشمندان، دانشجویان و تمامی افرادی که در عرصه فرهنگی فعالیت دارند واجب است که مقابل دسیسه های دشمن در مقابل نفوذ نرم و فرهنگی ایستادگی کنند.
,
انتهای پیام/1319
,
]
ارسال دیدگاه