خبری خوش برای تنگستانی ها؛

خدمات چشم پزشکی و عینک رایگان در درمانگاه تخصصی اهرم

خدمات چشم پزشکی و عینک رایگان در درمانگاه تخصصی اهرم
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: این سازمان در راستای تحقق محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار و خدمت رسانی به اقشار بی بضاعت و کم بضاعت، از 13 تا 15 آبان به مدت سه روز، اقدام به برپایی کلینیک چشم پزشکی در شهر اهرم خواهد نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از دانشجونیوز، مراد علی فولادوند، مسئول بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: این سازمان در راستای تحقق محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار و خدمت رسانی به اقشار بی بضاعت و کم بضاعت، اقدام به برپایی کلینیک چشم پزشکی در شهر اهرم خواهد نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجونیوز,

وی با بیان اینکه در این کلینیک چشم پزشکی از 3 چشم پزشک و 8 بینایی سنج استفاده خواهد شد، اظهار کرد: اعضای این تیم چشم پزشکی از بیمارستان فارابی تهران خواهند بود.

,

فولادوند ابراز کرد: در کلینیک چشم پزشکی شهر اهرم، خدماتی همچون معاینه، دارو و عینک به اقشار بی بضاعت ارائه خواهد شد و در صورت نیاز به جراحی، به بیمارستان ارجاع خواهند داده شد.

,

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر با اینکه اولویت با بیماران تحت پوشش کمیته امداد خواهد بود، عنوان کرد: این کلینیک تخصصی چشم پزشکی از 13 تا 15 آبان به مدت سه روز ادامه دارد.

,

وی تصریح گفت: همه خدمات قابل ارایه در این کلینیک برای اقشار بی بضاعت و کم برخوردار، رایگان خواهد بود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه