logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

سید باقر حسینی؛

دولت عجولانه تصمیم نگیرد/ ایران پس از برجام تنها امتیاز می دهد

دولت عجولانه تصمیم نگیرد/ ایران پس از برجام تنها امتیاز می دهد
نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: دولت در ایجاد دفتر اتحادیه اروپا در تهران عجولانه تصمیم نگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سید باقر حسینی در گفتگو با اوشیدا اظهار داشت: زمانی که کشوری یا مجمعی موضع منفی در قبال یک کشور اسلامی می گیرد متقابلا کشوری که در موردش یک موضع منفی گرفته شده باید موضع گیری کند.

وی افزود: در کشور ما با اقدامات اخیر اروپایی ها و تحریم ها موضع گیریی هایی شد اما خیلی قطعی نبود ضمن اینکه طبق عرف در دنیا، حداقل باید یک مدت زمانی بگذرد و بعد از آن موضع گیری شرایط عادی شود.

حسینی ابراز داشت: حتی کشور های اطراف نیز وقتی از طرف کشوری اقدامی علیه آنان انجام می شود به خوبی پاسخ می دهند و تا مدتی هیچ برنامه جدیدی ندارند اما این تصمیم گیری به نظر بنده عجولانه بود چرا که حداقل زمانی بایستی از موضع گیری آمریکا می گذشت بعد ایران می پذیرفت.

نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در روابط دیپلماتیک هر اقدامی که انجام می شود طرفین حتما یک بهره برداری دارند و هر کشوری که می خواهد امتیاز بدهد حتما امتیاز می گیرد ولی ما متاسفانه از زمان اجرای برجام کارمان تنها شده امتیاز دادن و این واقعا با اقتدار جمهوری اسلامی و اصلا با عرف دیپلماتیک سازگار نیست.

حسینی خاطرنشان کرد: متاسفانه دولت بیش از حد معمول عقب نشینی کرده و امتیاز دادیم و این کار درستی نیست در حالی که دولت ما می توانست عجولانه تصمیم نگیرد و با تدبیر همانطور که نامش دولت تدبیر و امید است ولی عملا ما تدبیر آنچنانی ندیدیم که در قبال فرصت هایی که پیش می آید درست استفاده شود تا منافع ملت ما هم تامین شود.

وی تاکید کرد: غربی ها تنها به دنبال گرفتن بالاترین امتیاز و دادن کمترین امتیاز هستند در حالی که ایران اسلامی در این راستا باید فعالانه تر عمل کند هرچند در مورد کشورهای ضعیف شاید لازم باشد چون بعضی کشورها آنقدر ضعیف هستند که مجبورند امتیازاتی بدهند تا در آینده برای آنها گشایشی بدست آید.

حسینی تصریح کرد: هیچ کشوری از رابطه با آمریکا و کشورهای اروپایی چندان سودی نبرده مگر اینکه صددرصد عاید کشورهای غربی شده باشد و تنها درصد کمی از آن به طرف مقابل برسد بنابراین ایران اسلامی نباید امتیازی به آنان دهد.

وی در پایان ابراز داشت: کشور ما یک کشور مقتدر و مستعد و یک کشور پر افتخار است و می تواند روی پای خود بایستد بنابراین نباید این اتفاقات در جمهوری اسلامی بیفتد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه