در گفت وگو با رئیس جهادکشاورزی عنوان شد:
تولیدسالیانه 104 تن عسل از 19 هزارکندو در کامیاران/ برگزاری نمایشگاه عسل و توانمندی های صنعت زنبورداری
رئیس جهادکشاورزی گفت: با توجه به آمار موجود، تعداد 506 نفر در شهرستان و در زمینه تولیدات عسل و خرید و فروش کندو فعالیت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهوخبر؛ رئیس جهادکشاورزی کامیاران، این شهرستان را از جمله اولین خاستگاه های زنبورداری حرفه ای و صنعتی در کردستان دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,بهرام کوشکی امروز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: سال های متمادی است که تقریبا زنبورداری سنتی درمنطقه کامیاران رخت بر بسته و اینک به صورت اشتغالی حرفه ای وصنعتی درآمده است.
,وی با اشاره به درصد تولیدی عسل در استان، اضافه کرد: براین اساس شهرستان کامیاران از لحاظ تعداد کندو بعد از سنندج و سقز در رتبه سوم کردستان قرار داشته و سالیانه بالغ بر 104 تن عسل، یعنی در حدود 12 درصد عسل استان را تولید می کنیم.
,رئیس جهاد کشاورزی درباره آمار شاغلین به کسب وکار در زمینه زنبورداری عنوان داشت: با توجه به آمار موجود، تعداد 506 نفر در شهرستان و در زمینه تولیدات عسل و فرآورده های دیگر این محصول و نیز خرید و فروش کندو فعالیت دارند.
,کوشکی به تعداد کندوهای فعال در سراسر شهرستان اشاره نمود و گفت: طبق برآورد به عمل آمده، تعداد کندوهای زنبور عسل شهرستان 17 هزار و553 کندوی مدرن و 994 کندوی بومی می باشد.
,رئیس جهاد کشاورزی در پایان این گفت وگو از برگزاری نمایشگاه عسل خبرداد وگفت: برای ترویج کسب وکارهای مربوط به زنبورداری و نشان دادن توانمندی های زنبورداران منطقه کامیاران، طی روزهای 15 الی18 آبانماه جاری نمایشگاه صنعت زنبورداری و عسل در خیابان نبش اداره مخابرات برگزار می شود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه