طی سه ماهه دوم سال ۹۵؛
رهاسازی 180 هزار قطعه بچه ماهی سفید در سد های خاکی کوثر
تعداد ۱۸۰ هزار قطعه بچه ماهی سفید در سد های خاکی روستاهای قره قشلاق، جغناب و پردستلو رهاسازی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، طی سه ماهه دوم سال ۹۵، جهاد کشاورزی شهرستان کوثر با مشارکت سازمان شیلات استان اردبیل نسبت به رهاسازی ماهی سفید در واحدهای تولیدی شهرستان کوثر اقدام کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,بر اساس این طرح تعداد 180 هزار قطعه بچه ماهی سفید در سد های خاکی روستاهای قره قشلاق، جغناب و پردستلو رهاسازی شده است.
,پیش بینی می شود پس از طی دوره پرورش حدود ۷۲ تن گوشت سفید استحصال گردد که این مقدار تولید علاوه بر تامین نیاز شهرستان، قابلیت مصرف در سایر شهرستانهای استان و حتی خارج از استان را خواهد داشت.
,به گزارش کوثرخبر، حدود 15 مرکز پرورش ماهی در شهرستان کوثر فعالیت می کنند که به دلیل ظرفیت ها و پتانسیل های لازم در این منطقه شاهد افزایش مراکز پرورش ماهی هستیم که امروزه این اقدامات لازمه توسعه و پیشرفت اقتصاد هر منطقه می باشد.
,با این وجود می توان اشتغال صد ها نفر در این منطقه و دیگر مناطق را تضمین کرد که لازم است مسئولین امر در خصوص حمایت مالی و ارائه تسهیلات بانکی به متقاضیان این توسعه اقتصادی و اشتغالزایی را رقم بزنند.
,جهاد کشاورزی و شیلات می توانند با هدف گذاری در گرو پیشرفت اقتصادی منطقه افزایش تولید آبزیان در شهرستان را موجب شوند.
,لازم به ذکر است که مراکز پرورش ماهی در شهرستان سالانه بیش از 90 تن ماهی تولید می کنند که این میزان می تواند با رهاسازی بچه ماهی به سد های معیشتی افزایش یابد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه