مدیرکل صداوسیمای خوزستان :

تدارک پوشش خبری زنده از ورودی‌های خوزستان در ایام اربعین/ اکیپ خبری در پایانه مرزی چذابه به‌صورت 24 ساعته مستقر است

تدارک پوشش خبری زنده از ورودی‌های خوزستان در ایام اربعین/ اکیپ خبری در پایانه مرزی چذابه به‌صورت 24 ساعته مستقر است
رحیمی اظهار کرد: به امید خدا هم در طول مسیر طریق الحسین یعنی از اهواز تا چذابه و هم ‌محورهای ورودی به استان یعنی شهرستان‌های اندیمشک، بهبهان و ایذه تدارک پوشش خبری زنده دیده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مسلم رحیمی مدیرکل صداوسیمای مرکز خوزستان در گفتگو با رهیاب اظهار کرد: به امید خدا هم در طول مسیر طریق الحسین یعنی از اهواز تا چذابه و هم‌محورهای ورودی به استان یعنی شهرستان‌های اندیمشک، بهبهان و ایذه تدارک پوشش خبری زنده دیده‌ایم.

وی افزود: امسال یک اکیپ هم در پایانه مرزی چذابه به‌صورت 24 ساعته مستقر است و تمام خبرها و رویدادهای اربعین حسینی را ازآنجا به تمام شبکه‌های سراسری و استانی انعکاس می‌دهند.

مدیرکل صداوسیمای مرکز خوزستان گفت: یکی دیگر از کارهایی که امسال در حال انجام آن داده‌ایم این است که علاوه بر بخش‌های خبری سراسری در بخش‌های خبری شبکه‌های استانی هم وارد شدیم و آمادگی برای ارتباط زنده با استان‌های مختلف را اعلام کردیم.

رحیمی تصریح کرد: در وزارت کشور ستاد اربعین تشکیل و تقسیم‌بندی‌هایی صورت داده است که تعداد از استان‌ها سهم پایان مرزی چذابه هستند از طریق اکیپ مستقر در آنجا ارتباط پوشش خبری زنده می‌دهیم.

وی بابیان اینکه صداوسیمای مرکز آبادان نیز پایانه مرزی شلمچه را به تصویر خواهد کشید خاطرنشان کرد: تولید مستندهای فاخر از همایش عظیم پیاده‌روی اربعین حسینی در دستور کار ما قرار دارد و رادیو اربعین و گزارشگرهای متعددی نیز برای طول مسیر پیش‌بینی کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب ,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه