تازه ترین خبرها از عملیات آزاد سازی موصل؛
محاصره داعش در موصل به زودی عملی می شود/ نیروهای ضد ترور حمله به سمت چپ موصل را آغاز کردند
اعلام محاصره تروریستهای داعش در شهر موصل، آغاز حمله به سمت چپ موصل توسط نیروهای ضد ترور عراق، ناکامی داعش برای کنترل منطقه حدیثه با پنج انتخاری و کنترل 280 کیلومتر از مناطق تحت تسلط داعش توسط حشد شعبی در دو روز مهمترین خبرهای امروز از عملیات آزاد سازی موصل در رسانه های عراقی بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرویس ترجمه جوانرود هه وال، وبسایت کردی زبان (خه ندان) در خبری نوشت: یک سخنگوی واحد ضد تروریسم ارتش عراق اعلام کرد: تروریستهای داعش به زودی در شهر موصل محاصره خواهند شد و عملیات آزاد سازی کامل این شهر به زودی آغاز خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال,,
صباح نعمان تصریح کرد: امروز عملیات کسترده ای از سه محور آغاز شده است که هدف آن محاصره کامل سمت چپ (شرق)و همچنین غرب شهر موصل است.
,,
حشد شعبی: طی دو روز 280 کیلومتر از مناطق تحت تسلط داعش را آزاد شده است
, حشد شعبی: طی دو روز 280 کیلومتر از مناطق تحت تسلط داعش را آزاد شده است,,
پایگاه اطلاع رسانی حشد شعبی اعلام کرد: در مدت دو روز توانسته اند 280 کیلومتر از مناطق اطراف شهر موصل و هشت روستا در این مناطق را که تحت تسلط گروه تروریستی داعش بود را آزاد کنند.
,,
احمد الاسدی سخنگوی حشد الشعبی دریک گفتگوی خبری این زمینه گفت: نیروهای حشد شعبی نیاز به هفته تا نه روز برای پاکسازی راههای رسیدن به منطقه تلعفر از بمب و مواد منفجره کار گذاری شده دارد.
,,
قصد کنترل منطقه حدیثه با پنج انتخاری داعش ناکام ماند
, قصد کنترل منطقه حدیثه با پنج انتخاری داعش ناکام ماند,,
وبسایت کردی زبان (خه لک) در خبری نوشت: فرمانده نیروهای حشد شعبی در استان الانبار اعلام کرد: امروز پنج انتحاری داعش از طریق بیابانها خود را به شهر حدیثه در 110 کیلومتری غرب بغداد رسانده بودند تا با عملیات انتحاری کنترل این شهر را به دست بگیرند از سوی نیروهای امنیتی با چهار کشته ناکام ماندند.
,,
بر اساس این خبر نیروهای امنیتی در این شهر موفق شدند چهار نفر از این پنج تروریست را کشته و جستجوی برای یافتن نفر پنجم در رجیان است.
]
ارسال دیدگاه