با راه اندازی سامانه های دیجیتال شهر جوزم و دهستان خبر؛
پوشش گیرنده دیجیتال در شهربابک به ۹۴ درصد جمعیت شهرستان رسید /تصاویر
2 سامانه دیجیتال در شهر جوزم و دهستان خبر با اعتبار 400 میلیون تومان افتتاح و به بهره برداری رسیدند و 94 درصد از جمعیت شهرستان تحت پوشش دیجیتال قرار گرفتند ...[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “بابک خبر”؛ صبح امروز با حضور احمد علیرمضانی مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان، میرافضلی مسئول روابط عمومی مس منطقه کرمان و جمعی از مسئولین شهربابک؛ ۲ سامانه دیجیتال در شهر جوزم و دهستان خبر افتتاح و به بهره برداری رسیدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “بابک خبر”,سامانه های فوق با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان راه اندازی شده که نیمی از اعتبار فوق را شرکت مس و نیمه دیگر را صدا و سیما مرکز کرمان پرداخت خواهند کرد.
گفتنی است؛ ۱۰۱ فرستنده تلویزیونی و ۳۰ فرستنده fm در ۲۷ ایستگاه شهربابک، پوشش برنامه های تلویزیونی را برای ۹۴ درصد از جمعیت شهرستان تامین می کنند.
انتهای پیام/م
سامانه های فوق با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان راه اندازی شده که نیمی از اعتبار فوق را شرکت مس و نیمه دیگر را صدا و سیما مرکز کرمان پرداخت خواهند کرد.
,گفتنی است؛ ۱۰۱ فرستنده تلویزیونی و ۳۰ فرستنده fm در ۲۷ ایستگاه شهربابک، پوشش برنامه های تلویزیونی را برای ۹۴ درصد از جمعیت شهرستان تامین می کنند.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه