رییس سابق اداره ورزش کاشمر:
سرانه ورزشی هر کاشمری دو برابر میشود/ 19 پروژه نیمه تمام در حوزه ورزش کاشمر
رییس سابق اداره ورزش کاشمر گفت: با تکمیل 19 پروژه نیمه تمام در حوزه ورزش شهرستان، سرانه ورزشی هر کاشمری با دو برابر افزایش به حدود 188 سانتی متر می رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر با حضور جمعی از مدیران و مسئولان ادارات، ورزشکاران و رؤسای هیأت های ورزشی شهرستان کاشمر مراسم تکریم و پاسداشت زحمات 9 ساله احمدرضا روشندل، رییس سابق اداره ورزش و جوانان کاشمر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر, با حضور جمعی از مدیران و مسئولان ادارات، ورزشکاران و رؤسای هیأت های ورزشی شهرستان کاشمر مراسم تکریم و پاسداشت زحمات 9 ساله احمدرضا روشندل، رییس سابق اداره ورزش و جوانان کاشمر برگزار شد.,
حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم طباطبایی امام جمعه کاشمر در این مراسم گفت: ورزشکاران باید علاوه بر تقویت جسم، تقویت روح را هم مدنظر قرار دهند.
,
وی افزود: امروز با خرسندی و با کمال میل در جمع ورزشکاران و در آیین قدردانی جامعه ورزشی کاشمر از زحمات آفای روشندل که به بازنشستگی نائل شدند حاضر شده ام و آماده همراهی و همکاری با ورزشکاران و امور ورزشی کاشمر هستم.
,
امام جمعه کاشمر ادامه داد: جوانان نباید فراموش کنند که قهرمان ترین فرد کسی است که غلبه بر هوای نفس دارد.
,
وی خاطرنشان کرد: کسی که ورزش می کند باید روح خود را نیز تهذیب کند و از دروغ و هوای نفس بپرهیزد تا در کنار جسم، روح او نیز ورزش کند و تقویت شود.
,
طباطبایی افزود: یک ورزشکار باید فداکار باشد و فقط به زورآزمایی اهمیت ندهد چون اگر تنها ملاک برتری، قدرت جسمی باشد، موجودات دیگری هم هستند که از انسان، قدرت بیشتری دارند و لذا باید مدال های قهرمانی را به آن ها داد!
,
امام جمعه کاشمر تصریح کرد: بنده در امر ورزش و هر کاری که مربوط به ورزش و خدمت به جوانان باشد با تمام توان آماده همکاری و همراهی هستم.
,
احمدرضا روشندل رییس سابق اداره ورزش و جوانان کاشمر هم در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: هم اکنون 9 نفر از رؤسای ادارات کاشمر به عنوان رییس هیأت های ورزشی فعالیت می کنند و علی رغم آنکه در سال های اخیر با کمبود بودجه و اعتبار روبرو بوده ایم به همت خیرین و با همدلی ورزشکاران توانسته ایم گام های مثبتی برداریم.
,
وی به پروژه های ورزشی کاشمر اشاره کرد و گفت: با تکمیل 19 پروژه نیمه تمام در حوزه ورزش شهرستان، سرانه ورزشی هر کاشمری با دو برابر افزایش به حدود 188 سانتی متر می رسد.
,
روشندل ادامه داد: امیدواریم با همت نماینده کاشمر در مجلس که از ورزشکاران هم می باشد و نیز جناب شایگان رییس جدید اداره ورزش و جوانان، شاهد تکمیل این پروژه ها و افزایش سرانه ورزشی باشیم.
,
وی همچنین از آموزش و پرورش و ناحیه مقاومت بسیج کاشمر که با در اختیار گذاشتن سالن های ورزشی خود همکاری مناسبی داشته اند تقدیر و تشکر کرد و افزود: در چند سال اخیر موفق شدیم یکی از بزرگترین همایش های پیاده روی کشور و نیز یادواره شهدای ورزشکار را برگزار کنیم.
,
در ادامه این مراسم قانعی رییس دادگستری کاشمر و رییس سابق هیأت فوتبال این شهرستان اظهار داشت: یکی از اشتباهات دولتمردان، کم توجهی به ورزش و کاهش بودجه های ورزش و جوانان است چرا که ورزش، سهم بسزایی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
,
وی با تقدیر از روشندل که علی رغم کمبود بودجه و اعتبار، ورزش شهرستان را طی 9 سال به خوبی اداره کرده است گفت: انتخاب شایگان به ریاست اداره ورزش کاشمر که از نیروهای بومی می باشد را تبریک می گویم و از آنجا که ورزشکاران مورد کم توجهی واقع می شوند امیدواریم خیرین و نیکوکاران به کمک ورزشکاران و مدیران ورزش شهرستان بیایند.
,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه