logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

یاداشت یک بانوی بسیجی بوشهری

چادرم ارثیه حضرت زهراست؛ قدمی از اصولم عقب نمی‌نشینم

چادرم ارثیه حضرت زهراست؛ قدمی از اصولم عقب نمی‌نشینم
ما پرچمداران انقلابیم، ما سبک زندگی را به معنا و مفهموم اصیلش به جهانیان مخابره می‌کنیم و من به عنوان یک بانوی مسلمان ایرانی چادرم را از مادرم حضرت زهرا و صبرم را ازحضرت زینب کبرا به ارث برده ام.
[

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ به نقل از بسیج مساجد و محلات؛ "ندا آبادی" بانوی بسیجی استان بوشهر در یادداشتی که به ساحت بانوان آزاده و پاک دامن سرزمین‌مان هدیه کرده است، می‌نویسد: چه ساده سال‌ها از کنار مفهوم عمیق این جمله گذشته‌ایم و در ژرفای معنای آن فرو نرفتیم. قیام سرخ عاشورا با علمداری عمه سادات تداوم پیدا کرد و پیام مظلومیت آن را بانویی با صوت حیدری به گوش جهانیان رساند.

, شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا,

باوجود گذشت مدت مدیدی از این واقعه می‌بنیم پیام آن هرروز فراگیرتر می شود و این چیزی جز معجزه کلام بانوی صبور کربلا نیست.

,

بانویی که ایستاد و گفت حسین زنده است و راهش شریان عبور آزادمردان جهان خواهد شد؛ بانویی که فریاد زد من زنده‌ام که راهش را فریاد بزنم برگوش یزید و یزدیان؛ بانویی که الگوی تمام بشیریت است صلابتش،اقتدارش و صبرش.

,

بانویی که فاطمه دوم است و فاطمی، فاطمیون را به این راه می‌خواند، راهی که سال‌ها بعد امثال معصومه آباد در بند اسارت در دست رژیم بعثی آن را ادامه دادند و ثابت کردند وارث معجر حضرت زینب سلام الله علیه هستند.

,

 "معصومه آباد" این بانوان آزاده در دست دژخیمان اسیر بود و به ما درس داد و اکنون در عاشورای امروز کربلای جهان ماییم که باید راهشان را ادامه دهیم و فریادمان را بر سر یزیدیان سردهیم.

,

ما پرچمداران این انقلابیم، باید نماد هویت سرزمینمان باشیم ما زنده‌ایم تا سبک زندگی را به معنا و مفهموم  اصیلش به جهانیان مخابره کنیم و من به عنوان یک بانوی مسلمان ایرانی که چادرم را از مادرم حضرت زهرا و صبرم را از عمه سادات حضرت زینب کبری به ارث برده‌ام از همین نقطه جهان به تمام جهانیان اعلام می‌کنم زنان سرزمینمان همانطور که سال‌ها ثابت کرده‌اند به قیمت از دست دادن جان و مال و فرزند و شوهر و دیگر خویشان و یا حتی اسارت مردانه به پای این آرمان ایستاده‌اند و تا ظهور منجی عالم بشریت حتی یک قدم از اصولشان عقب‌نشینی نخواهند کرد.

,

ما تا زنده‌ایم زینب‌وار در صحنه می‌ایستیم و برای انقلابمان علمداری می‌کنیم.

,

چه زیبا فرمود آن شهید: آنان که رفتند کار حسینی کردند و آنان که ماندند باید کار زینبی کنند وگرنه یزیدیند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه