مدیر عامل موسسه محکم؛

فعالیت سازمان های مردم نهاد نشانه تمدن و بلوغ کشورهاست / تحت پوشش قرار گرفتن ۶۰ بیماری توسط موسسه محکم

فعالیت سازمان های مردم نهاد نشانه تمدن و بلوغ کشورهاست / تحت پوشش قرار گرفتن ۶۰ بیماری توسط موسسه محکم
مدیر عامل موسسه محکم عنوان کرد: به منظور یاری کودکان نیازمند تاکنون ۶۰ بیماری تحت پوشش موسسه محکم قرار گرفته تا با ارائه ی خدمات باری از دوش خانواده آنان برداشته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا؛ دلشاد در نشست هم اندیشی امور مشارکت سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهار داشت: طبق آموخته های دین مبین اسلام برای رفع نیاز، نیازمندان باید همیشه با یکدیگر همکاری کرده و دست به دست هم بدهیم بنابراین موسسه محکم نیز با رعایت این اصول به دنبال رفع مشکلات بیماران به ویژه بیماران نیازمند می باشد.

وی افزود: هرچقدر در یک کشور تعداد سازمان های مردم نهاد بیشتر باشد جامعه و مردم آن متمدن تر می باشد خوشبختانه در حال حاضر سازمان های مردم نهادی بسیاری در قالب های گوناگون از قبیل هیئتی، مردمی و مسجدی در ایران اسلامی فعالیت دارند بنابراین تعداد انجمن ها در کشور بیش از کشورهای اروپایی است.

مدیر عامل موسسه محکم ابراز داشت: یکی از نیاز های بسیار مبرم جامعه، بیماری های مادرزادی و نقص های خلقتی است و گاهی نوزاد با چند نقص بدنیا می آید بنابراین هزینه های زیادی بر پیکره جامعه و خانواده ها تحمیل می کنند به طوری که گاهی خانواده ای برای نگه داشتن چنین فرزندی بایستی تمام زندگی خود را بفروشد.

دلشاد تصریح کرد: با کمک جمعی از پزشکان دلسوز در رشته های فوق تخصص کودکان در سال ۸۴ انجمنی را با حضور چند خیر با نام موسسه محکم تاسیس کردیم و در حال حاضر نیز با کمک ۲ کمیته علمی بیماری های مشکل دار شناسایی و به لیست افزوده می شود.

وی خاطرنشان کرد: موسسه محکم با شناسایی ۳۰ بیماری کار خود را آغاز و در حال حاضر ۶۰ بیماری را شناسایی و تحت پوشش قرار داده است.

دلشاد بیان داشت: موسسه محکم با بیمارستان هایی که این بیماران معالجه می کنند قرارداد بسته و پس از مراجعه بیمار به آنجا معالجه و هزینه های درمان را موسسه پرداخت می کند، همچنین برای بیماری هایی از قبیل دیابت مادرزادی و یا کمبود هورمون رشد که بیمار تا آخر عمر دارو مصرف می کند پس از ارسال نسخه این بیماران به موسسه، هزینه ها پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه، کمک به بیماران عین عبادت است و افتخار می کنیم که در خدمت بیماران هستیم ابراز داشت: سیستان و بلوچستان و شهرستان زابل انسان های بسیار شریف، شهید پرور و عزیزی دارد که همیشه نگه دارنده مرزهای ایران اسلامی بودند آسایش و آرامش مردم در تهران و سایر شهرستان ها به خاطر تلاش های همین عزیزان در مرزهای کشور است.

دلشاد با عنوان اینکه، هر شعبه دارای یک هیئت امنا می باشد افزود: با توجه به شیوع فقر و مشکلات در منطقه، موسسه محکم در آینده نزدیک چندین شعبه در شهرهای زابل، زاهدان و ایرانشهر افتتاح خواهد کرد.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشید,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه