در آستانه سالگرد تسخیر لانه جاسوسی؛
حسنپور: امسال شعار "مرگ بر آمریکا" را بلندتر فریاد میزنیم/ اصرار دولت بر دوستی آمریکا نشاندهنده جهل است
مسئول بسیج اساتید و دانشجویی جهاد دانشگاهی بیرجند با تأکید بر اینکه دولت یازدهم بر این عقیده بود که آمریکا با انجام مذاکرات دست از دشمنی با ایران برمیدارد، گفت: اکنون نیز دولت بر این امر باطل اصرار می ورزد که این امر نشان دهنده جهل است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن پور، مسئول بسیج اساتید و دانشجویی جهاد دانشگاهی بیرجند در گفت و گو با خاورستان در آستانه سالگرد تسخیر لانه جاسوسی ( 13 آبان )، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید و با وجود مشاهده بدعهدی های آمریکا، با تکیه بر اعتماد به شیطان بزرگ مدام در پی توجیه اشتباهات این کشور بر آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان ,,
وی با اشاره به بدعهدی ها آمریکا در برجام، خاطر نشان کرد: تنها نکته مثبتی که برجام داش این بوده است که به ملت ایران اثبات شد که آمریکا هرگز به دنبال خیر و مصلحت کشورمان نبوده و نخواهد بود.
,,
مسئول بسیج اساتید و دانشجویی جهاد دانشگاهی بیرجند با تأکید بر اینکه دولت یازدهم بر این عقیده بود که آمریکا با انجام مذاکرات دست از دشمنی با ایران برمیدارد، تصریح کرد: اکنون نیز دولت بر این امر باطل اصرار می ورزد که این امر نشان دهنده جهل است.
,,
وی با بیان اینکه منویات رهبر معظم انقلاب بر پایه و اساس عقل و منطق بنا شده، اضافه کرد: دانش آموزان و دانشجویان باید بر اساس گفته های ولی فقیه آمریکا را شیطان بزرگ دانسته و هرگز از این کشور فریبکار چشم یاری نداشته باشند.
,,
حسن پور ادامه داد: امسال شناخت دشمن و در پی آن استکبار ستیزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا دشمن از طریق فضای سایبری و مجازی جنگ نرم را آغاز کرد است.
,,
وی با بیان اینکه اجتماع ایران و آمریکا محال است، عنوان کرد: در حال حاضر بسیار واجب است که استکبار ستیزی در قالبی مبسوط و منسجم طراحی شده و به عموم مردم تعلیم داده شود.
,,
مسئول بسیج اساتید و دانشجویی جهاد دانشگاهی بیرجند ادامه داد: ملت برای مقابله با بد عهدی های برجام باید بیش از پیش به توان داخلی کشورمان اتکا کرده و همچنین از تولید داخلی حمایت کنند تا در پی این امر نیاز به غرب کاهش یابد.
,,
وی با بیان اینکه امسال باید شعار مرگ بر آمریکا محکم تر فریاد زده شود، اضافه کرد: در گذشته آمریکا مدام این مسئله را مطرح می کرد که با ملت ایران هیچ مشکلی ندارد و تنها با حکومت مخالف است، اما با وجود تحریم های دارو و هواپیما این امر روشن شد که شیطان بزرگ نه تنها با حکومت بلکه با ملت ایران نیز عناد دارد.
,,
انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه