امام جمعه موقت سمنان:
اربعین یک رزمایش بین المللی است/راهپیمایی عظیم اربعین توطئه دشمنان را خنثی می کند
امام جمعه موقت سمنان با اشاره به اهداف دشمنان اسلام درنمایش دروغین از این تجمع عظیم گفت: حرکت میلیونی زائرین در سرزمین کربلا توطئه های دشمنان را خنثی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قومس،حجت الاسلام محمد باقر عبدوس صبح سه شنبه در نشست ستاد هماهنگی اربعین حسینی که به میزبانی فرمانداری سمنان، برگزار شد با اشاره به حضور کم نظیر مردم این شهرستان در آئین اربعین بیان کرد: این حرکت عظیم نشان داد امام حسین (ع) و قیام عاشورا و پس از یک هزار و 400 سال با دل های مسلمانان چه کرده که همچنان اینگونه عشق و محبت خود را ابراز می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس, .,وی از عموم مردم سمنان خواست تا با حضور خود در این مراسم در احیای فلسفه عاشورا و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بکوشند و به وظیفه شرعی خود عمل کنند.
, .,امام جمعه موقت سمنان با اشاره به اینکه دشمنان قصد دارند با جنایاتی که داعشی ها، تکفیری ها، سلفی ها و ... انجام می دهند، چهره اسلام را وارونه جلوه دهند تصریح کرد: تجمع میلیونی مسلمانان در سرزمین کربلا همزمان با اربعین حسینی تمامی این توطئه ها را خنثی کرد.
, .,حجت الاسلام محمد باقر عبدوس افزود: اربعین یک رزمایش بین المللی است و دشمنان نیز به دنبال کوچک نشان دادن این اجتماع عظیم هستند در حالی که این حضور میلیونی نشان از اقتدار و عظمت عاشورا و ولایت است.
, .,وی گفت: شیعیان در تجمع گسترده خود در اربعین حسینی، عشق خود را به امام حسین (ع) و همچنین ائمه اطهار ابراز میکنند و تجمع اربعین ضربهی سنگینی به دشمنان خواهد زد.
,امام جمعه موقت سمنان ابراز کرد: علی رغم اینکه رسانه های غربی نمی خواهند این تجمع در دنیا انعکاس داشته باشد ولی به حمدالله همه دنیا حیران وجود حضرت امام حسین علیه السلام شدند.
,حجت الاسلام محمد باقر عبدوس با تاکید بر اینکه هر قدم شیعیان در راهپیمایی اربعین مهر اثبات شیعه در طول تاریخ است اظهار کرد: پیام فرهنگی این پیاده روی بزرگ در هم تنیدگی فرهنگی و تمدنی جهان اسلام است و بی شک جهان اسلام مرز بردار نیست و امت اسلامی در این روز با شکوه به عشق امام حسین(علیه السلام)به حرکت در می آیند و واقعه ای بی نظیر را رقم می زنند.
, .,وی با اشاره به اینکه گام برداشتن در مسیر خدمترسانی به ائمه اطهار (ع)، افتخار است، گفت: باید کاری را انجام دهیم که رضایت ائمه اطهار(ع) در آن مشهود باشد تا در انجام آن موفق باشیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه