مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز مشهد؛

دستورالعمل اجرایی راهبری ٨ بوستان بزرگ مشهد/ امضای ۱۷۰ نماینده برای تشکیل کارگروه ملی نجات مشهد/ خبرهای جدید از پدیده وپردیسبان

دستورالعمل اجرایی راهبری ٨ بوستان بزرگ مشهد/ امضای ۱۷۰ نماینده برای تشکیل کارگروه ملی نجات مشهد/ خبرهای جدید از پدیده وپردیسبان
دستورالعمل اجرایی راهبری ٨ بوستان بزرگ مشهد، امضای 170 نماینده برای تشکیل کارگروه ملی نجات مشهد و خبرهای جدید از پدیده وپردیسبان از مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز مشهد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ باجه مطبوعات صبح توس از مهم‌ترین اخبار و عناوین روزنامه‌های امروز ۱۲ آبان ماه مشهد را در ادامه بخوانید:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,

 

,

خراسان

, خراسان,

 

,

 

,

انتقال جمعه بازار مهرآباد تا پایان سال جاری

, انتقال جمعه بازار مهرآباد تا پایان سال جاری,

 

,

رئیس کمیسیون خدمات و محیط زیست شهری شورای شهر مشهد با اشاره به نارضایتی های متعدد اهالی منطقه مهرآباد از فعالیت جمعه بازار در این منطقه گفت: 3 زمین برای جابه جایی جمعه بازار پیشنهاد داده ایم که تغییر کاربری دو زمین مورد موافقت قرار نگرفت و سومین زمین تهیه شد و قرار است جمعه بازار تا قبل از عید به طور کامل به منطقه جدید منتقل شود.

,

امضای ۱۷۰ نماینده برای تشکیل کارگروه ملی نجات مشهد

, امضای ۱۷۰ نماینده برای تشکیل کارگروه ملی نجات مشهد,

 

,

*خراسان: با گذشت ۱۵ روز از نامه نگاری ۶۰ نماینده مجلس خطاب به سران سه قوه برای جلوگیری از تخریب بافت تاریخی پیرامون حرم رضوی و تشکیل «کارگروه ملی نجات مشهد»، شمارنمایندگانی که با امضای نامه مذکور خواستار تشکیل این کارگروه شدند به ۱۷۰ نفر رسید.

,

 

,

خبرهای جدید از پدیده وپردیسبان

, خبرهای جدید از پدیده وپردیسبان,

 

,

*خراسان: قاضی حیدری بازپرس ویژه این پرونده درباره دلایل طولانی شدن روند به نتیجه رسیدن پرونده پردیسبان به خراسان رضوی گفت :موقعیت اصلی شرکت پردیسبان در استان قزوین است اما با توجه به سهامدارانی که در مشهد دارد برخی پرونده های مربوط به این شرکت با تشخیص دستگاه قضایی در دادگستری خراسان رضوی و شهر مشهد پیگیری می شود. در گفت و گوی تلگرامی مدیرکل روابط عمومی و بین الملل گروه شرکت های پدیده شاندیز با سهامداران مسائل مختلفی از جمله مهلت ١٠ روزه بورس برای پاسخ به پدیده برای ایجاد اتاق مبادله سهام مطرح شد.

,

 

,

شهرآرا

, شهرآرا,

 

,

 

,

آرایش ٢٨٠ میلیاردی

, آرایش ٢٨٠ میلیاردی,

 

,

*شهرآرا: «مصرف و استفاده لوازم آرایشی ایرانی‌ها در یک‌سال، یک‌میلیارد و ٢٠٠میلیون دلار بود که ازاین‌رقم ٨٠میلیون دلار آن را خراسانی‌ها به خود اختصاص دادند.» این آماری است که رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا ارائه داد و در تکمیل گفته‌هایش از سهم ٧درصدی خراسان‌رضوی در استفاده از لوازم آرایشی خبر داد.

,

 

,

دستورالعمل اجرایی راهبری ٨ بوستان بزرگ مشهد

, دستورالعمل اجرایی راهبری ٨ بوستان بزرگ مشهد,

 

,

*شهرآرا: دستورالعمل اجرایی راهبری بوستان‌های بزرگ شهری در جلسه علنی روز گذشته شورای شهر مشهد بررسی شد. به گزارش شهرآرا، کاظمی، معاون خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد، گفت: در حوزه پارک‌های شهری، مسئولیت کلیه امور عمرانی را به مناطق واگذار کرده‌ایم و صفر‌‌تا‌صد کار را نیز از مدیر منطقه خواستاریم که باید پاسخ‌گو باشد. هیئت امنای تعیین‌شده سیاست‌گذاری مربوط به پارک‌های شهری را انجام می‌دهد و مناطق نیز اجرا‌کننده این سیاست‌ها هستند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه