امام جمعه شهرستان سرپلذهاب:

13 آبان نماد برافراشته شدن پرچم استکبارستیزی در جهان است / لزوم حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز ملی استکبار ستیزی

13 آبان نماد برافراشته شدن پرچم استکبارستیزی در جهان است / لزوم حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز ملی استکبار ستیزی
امام جمعه شهرستان سرپلذهاب با تاکید بر لزوم حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز ملی استکبار ستیزی گفت: 13 آبان نماد برافراشته شدن پرچم استکبارستیزی در جهان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  بازی دراز، حجت السلام والمسلمین جواد فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار داشت: 13 آبان روزی است که حوادث بزرگ و سرنوشت سازی در تاریخ میهن اسلامی ما حک شده است و یادآور انقلابی گری دانش آموزانی است که برای مقابله با ر‍ژیم طاغوت به خاک و خون کشیده شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

وی اذعان کرد: 13 آبان در تاریخ ایران اسلامی سالروز اتفاقهای مهمی است و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در این تاریخ از مهمترین اتفاقات به شمار می رود که با نام روز ملی استکبار ستیزی نامگذاری شده است.

,

فاطمی نسب خاطر نشان شد: 13 آبان ماه نماد برافراشته شدن پرچم استکبارستیزی در جهان است و حضور پرشور مردم در راهپیمایی این روز موجب دلگرمی مسلمانان و آزادی خواهان جهان خواهد شد لذا از یکایک مردم همیشه در صحنه شهرستان سرپلذهاب دعوت می کنم که همچون سنوات گذشته جهت شرکت در راهپیمایی 13 آبان حضور بهم رسانند.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه