نایب رییس شورای شهر کاشمر:
13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و یک روز به یاد ماندنی در تاریخ ایران اسلامی است
نایب رییس شورای شهر کاشمر از روز 13 آبان به عنوان یک روز به یادماندنی در تاریخ ایران اسلامی یاد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر دکتر محمد صادقی نائب رییس شورای شهر کاشمر در جلسه علنی این شورا با اشاره به فرا رسیدن 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی گفت: 13 آبان که در تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده است یادآور سه واقعه مهم و تأثیر گذار در تاریخ انقلاب اسلامی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,وی افزود: اولین واقعه ای که در این روز اتفاق افتاده است مربوط است به سال 1343 که لایحه ننگین کاپیتولاسیون در مجلس و دولت ایران به تصویب رسید و این مصونیت را برای اتباع بیگانه ایجاد می کرد که هر جرم و جنایتی که در کشور ما انجام دادند در داخل ایران مورد پیگیری قضایی قرار نگیرند و لذا حضرت امام خمینی(ره) در یک سخنرانی روشنگرانه، این موضوع را افشا و نسبت به آن اعتراض کردند و در پی این سخنرانی، رژیم شاه حضرت امام(ره) را دستگیر و در روز 13 آبان به ترکیه تبعید کرد.
,صادقی ادامه داد: همچنین در 13 آبان سال 57 در حالی که انقلاب اسلامی ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) به روزهای سرنوشت ساز خود نزدیک می شد دانش آموزان تهران با توجه به تکلیفی که در انقلاب برای خود قائل بودند اقدام به تعطیل کردن مدارس کرده و با تجمع در مقابل دانشگاه تهران به همراه دانشجویان و اقشار دیگری از مردم نسبت رژیم شاه دست به تظاهرات و اعتراض زدند که نیروهای این رژیم به سمت آن ها تیراندازی کرده و 56 نفر که بسیاری از آن ها را دانش آموزان تشکیل می دادند به شهادت رساند و لذا این روز به عنوان روز دانش آموز هم نامگذاری شد.
,نایب رییس شورای شهر کاشمر خاطرنشان کرد: همچنین در روز 13 آبان سال 1358 نیز جمعی از دانشجویان پیروی خط امام(ره) که متوجه خیانت های آمریکا شده بودند اقدام به تسخیر سفارت آمریکا و در واقع لانه جاسوسی این کشور در تهران کردند و خواستار استرداد شاه خائن و نیز اموال بلوکه شده ایران در آمریکا شدند و توانستند در لانه جاسوسی به اسنادی دست پیدا کنند که خیانت های آمریکا را بیشتر آشکار کرد.
,وی افزود: تمامی این اتفاقات مهم و تاریخی، روز 13 آبان را تبدیل به یک روز به یادماندنی در تاریخ ایران کرده است و این روز که به نام روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده باید مورد توجه قرار گرفته و هر چه باشکوهتر مراسم این روز ملی در شهرستان کاشمر برگزار شود.
,انتهای پیام/vq
]
ارسال دیدگاه