logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بسیجی حقوقدان کتابش را به شهدای مدافع اسلام هدیه کرد

بسیجی حقوقدان کتابش را به شهدای مدافع اسلام هدیه کرد
همزمان با هفته بسیج، جواد نوری به عنوان بسیجی نمونه سازمان بسیج حقوق دانان سیستان وبلوچستان از انتشار کتاب خود در مورد جایگاه مسئولیت کیفری نیابتی در قانون ایران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد نوری در گفت و گو با دادمردان، اظهار کرد: این کتاب مضمونی حقوقی دارد و در چهار فصل طراحی شده که به آن را به شهدای مدافع حرم تقدیم کرده ام چرا که این کوچکترین کاریست که میتوان در حق این شهدای بزرگ انجام داد.
وی با بیان اینکه هرکس باید زکات کاری که میکند را بپردازد عنوان کرد: زکات علم نشر دادن آن است همانطور که حضرت آقا فرمودند: در میادین علمی هم باید همچون سرباز هر شخصی خود رو تقویت کند و مسلح به سلاح علم و استدلال باشد.
نوری با اشاره براینکه مسئولین باید از جوانان حمایت کنند ادامه داد: اگر از جوانان حمایت شود قطعا پیشرفت انها در هر زمینه ای بیشتر از جوانان دیگر کشور ها خواهد بود همچنین وابستگی آنها به کشورهای دیگر به خصوص در زمینه های علمی از بین خواهد رفت.
وی گفت: جوانان ایران از لحاظ علمی در حال پیشرفت هستند و تاکنون نیز به موفقیت های چشمگیری رسیده اند اما باید در زمینه اعتقادی و متعهد بودن به انقلاب هم خود را تقویت کنند.
وی با بیان مطلب بالا افزود: اگر از جوانان و نظرات آنها در پیشبرد اهداف انقلابی اسلامی استفاده شود قطعا شاهد پیشرفت و آبادانی بیشتر کشور ایران خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان، ,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه