رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود:
35 درصد ورزشکاران ملی پوش استان سمنان شاهرودی هستند
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود گفت: استان سمنان 20 ورزشکار عضو ثابت تیم ملی دارد که در این بین سهم شهرستان شاهرود 7 ورزشکار و 35 درصد کل استان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل خبرنگار نسل شاهوار شاهرود مجید محمدی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود در جلسه شورای اداری در تشریح عملکرد هفت ماهه این اداره در سال جاری با اشاره به میزبانی 12 رویداد روزشی کشوری در شهرستان شاهرود گفت: استان سمنان تا پایان مهر میزبان 30 رویداد مختلف ورزشی کشوری بود که از این بین 12 مسابقه به میزبانی شاهرود برگزار شد و بدین ترتیب می توان گفت 40 درصد میزبانی رویدادهای ورزشی در استان سمنان سهم شهرستان شاهرود بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار شاهرود ,وی با اشاره به برگزاری 11 مورد برپایی اردوهای تیم ملی در استان سمنان اظهار کرد: اردوهای تیم ملی در 5 رشته ورزشی والیبال ساحلی، او اسپرت، بدمینتون، بدنسازی و سپک تاکرا در شهرستان شاهرود برگزار شد و در مجموع 50 درصد اردوهای تیم ملی در استان سمنان به میزبانی شاهرود برگزار شد.
,رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود با اشاره به اعزام 30 ورزشکار شاهرودی به مسابقات مختلف آسیایی و جهانی در مدت هفت ماهه سال جاری افزود: دو تن از ورزشکاران شاهرودی عضو تیم ملی او اسپرت نیز امروز به مسابقات جهانی او اسپرت ترکیه اعزام شدند.
,محمدی با اشاره به عضویت 7 ورزشکار شاهرودی در تیم های ملی بیان کرد: استان سمنان 20 ورزشکار عضو ثابت تیم ملی دارد که در این بین سهم شهرستان شاهرود 7 ورزشکار و 35 درصد کل استان است.
,وی با بیان اینکه در مدت هفت ماهه سالجاری 20 تیم مختلف ورزشی از استان سمنان در مسابقات لیگ های مختلف کشوری حضور یافته اند اعلام کرد: 7 تیم حاضر از لیگ های کشوری، تیم های شهرستان شاهرود است و در مجموع سهم این شهرستان از بین تیم های ورزشی حاضر در لیگ کشوری 35 درصد است.
,رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود یادآور شد: تا پایان مهر ماه سال جاری 11 مورد مجوز تاسیس باشگاه خصوصی صادر و مجوز سه باشگاه تمدید شد.
,محمدی در ادامه صحبت های خود با بیان اینکه در مدت هفت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل هزار و 100 نفر ورزشکار سازمان یافته این شهرستان افزایش یافته است گفت: ورزشکار سازمان یافته دارای بیمه ورزشی که حداقل سه جلسه در طول هفته در اماکن ورزشی حضور دارد در شهرستان شاهرود 12 هزار نفر و 40 درصد کل استان سمنان است.
,وی با اشاره به برگزاری کارگاه های ویژه مربیان در طول این مدت افزود: 12 مورد کارگاه های یک و چند روزه ویژه دانش افزایی مربیان نیز تا پایان هفت ماه سال جاری برگزار شد.
,رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود تصریح کرد: 70 مورد ورزش های همگانی، جشنواره ای و خانوادگی نیز با همکاری نهادها و سازمان های مختلف از جمله شهرداری، آموزش و پرورش، بسیج و ... در طول این مدت برگزار شد.
,محمدی با اشاره به برگزاری سه نشست ستاد ساماندهی امور جوانان در خصوص هفته ازدواج و غنی سازی اوقات فراغت بیان کرد: 35 عنوان برنامه نیز در هفته جوان و ازدواج در شهرستان شاهرود برگزار شد.
,وی با بیان اینکه کل اعتبار تملک دارایی سال گذشته این اداره با احتساب پروژه باستانی 320 میلیون تومان بود اظهار کرد: در سفر ریاست جمهوری و هیات دولت به استان سمنان مبلغ 250 میلیون تومان برای تکمیل زیرساخت های ورزش باستانی شاهرود اختصاص یافت و مبلغ 500 میلیون تومان دیگر نیز با رایزنی فرماندار شاهرود به مجموع اعتبارات ورزشی شهرستان شاهرود اضافه شد که 40 درصد آن در روستاها و شهرهای شهرستان شاهرود هزینه خواهد شد.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه