به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، به دنبال وقوع وزش باد و بارندگی شدید در این شهر، مردم شهر فارسان شاهد قطعی برق بیش از دو ساعت در شب گذشته بوده اند.
مسئول روابط عمومی اداره برق شهر فارسان در این خصوص گفت: به اطلاع می رساند قطعی برق به دو صورت با برنامه و بی برنامه می باشد که موارد با برنامه به منظور انجام تعمیرات بر روی شبکه برق و یا احداث شبکه جدید و معمولا در ساعات غیر پیک و با اعلام قبلی می باشد.
لازم به ذکر است قطعی های بی برنامه غیر قابل پیش بینی بوده و تابع موارد مختلفی از جمله شرایط جوی، رعد و برق، رشد درختان زیر شبکه، برخورد پرندگان با شبکه و ... می باشد و در صورت بروز هر گونه قطعی بی برنامه اکیپ های عملیاتی به صورت 24 ساعته و حتی در بدترین شرایط جوی برای جستجو و رفع عیب اعزام و در سریعترین زمان ممکن نسبت به رفع اشکال و برقدار نمودن شبکه اقدام خواهند نمود.
,
,
,
]
ارسال دیدگاه