امام جمعه ملارد:

نمی توان جنایات امریکا علیه بشریت را فراموش و به این کشور اعتماد کرد

نمی توان جنایات امریکا علیه بشریت را  فراموش و به این کشور اعتماد کرد
امام جمعه ملارد گفت: دست دوستی دادن با امریکا همان بلایی که امروز برسر ملت عراق آمده را بر سرما هم خواهدآورد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اقتدار ملارد، حجت الاسلام سید حسین حسینی نوری امام جمعه ملارد در خطبه دوم نماز جمعه این هفته شهرستان ملارد با اشاره به دیدار دانشجویان و دانش آموزان با رهبر معظم انقلاب به مناسبت یوم الله 13 آبان گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار با اشاره به موضوع رابطه با آمریکا فرمودند: سازش با آمریکا خطایی بزرگ است

وی بابیان این جمله که کسانی به دنبال این هستند که روزنه‌ای پیدا کنند تا بتوانند با امریکا سازش کنند تشریح کرد:  آیا می‌شود با شیطان دست دوستی داد؟ مگر می‌شود با یک حکومت ظالم، مستکبر و فاسدی که تا مرفق به خون مظلومان جهان آغشته است دست دوستی داد؟  مگر می‌شود با حکومتی که صفت گرگ دارد و ملت‌های ضعیف و مظلوم را می‌درد، دست دوستی داد و با او آشتی کرد؟

حسینی نوری با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص بدعهدی و دروغ‌گویی آمریکا تصریح کرد: تاریخ ایران را نگاه کنید هر وقتی در این مملکت اتفاق ظالمانه‌ای افتاده حضور آمریکا در آن مشهود بوده است. جنایات امریکا علیه بشریت و مخصوصاً علیه ملت رشید ایران اسلامی را مگر می‌شود فراموش و به این کشور اعتماد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اقتدار ملارد، , حجت, , الاسلام, امام, , جمعه, دوم, رهبر معظم, یوم, , الله, 13,
,
, روزنه‌ای, می‌شود, می‌شود, یک, مرفق, آغشته, می‌شود, ملت‌های, می‌درد,
,
, دروغ‌گویی, هر وقتی, ظالمانه‌ای, جنایات, مخصوصاً, می‌شود,

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص لزوم انتشار اسناد جاسوسی سفارت خانه این شیطان بزرگ در کتاب‌ها ی درسی اذعان کرد: جوانان ما که انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را درک نکردن و را جنایات آمریکا را علیه ملت ایران ندیدند حداقل این سندها را بخوانند و بدانند که این جحکومت فاسد و ظالم جه جنایاتی را در این کشور بر سر ملت آورده است.

امام جمعه ملارد با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب با این عنوان که فریاد مرگ بر آمریکا برای دفاع از ارزش‌های انسانی است اظهار کرد:  فریاد مرگ بر آمریکای ما یعنی فریاد مرگ بر استعمار، مرگ بر آن حکومت فاسدی که می‌آید و مانند همچون دیروزی یکی از محله‌های افغانستان بمباران می‌کند  و 60 نفر انسان بی گناه را همراه با یک کودک سه ماهه شیرخواره از بین می‌برد.

وی با اشاره به جنایات آمریکا در کشورهای منطقه گفت: امریکا کجا و افغانستان کجا؟ این ظالم در این کشور چه می‌کند؟شمای آمریکایی چه جنایاتی را در افغانستان انجام دادید. چه جنایاتی به دستور شما دریمن، سوریه و عراق اتفاق می افتد. چرا در موصل که ملت و مردم عراق تلاش می‌کنند خاک و کشورشان را از دست تروریست نجات دهند شما مخالفت می‌کنید  . چرا وقتی داعش را به عقب میرانند و انبارهای سلاح‌های آن‌ها را به دست می‌آورند موشک‌ها و سلاح‌های آمریکایی و انگلیسی در آن‌ها وجود دارد؟ چرا به مردم و کشورهای منطقه دروغ می گویید که ما برای نجات شما آمدیم؟ این بچه سه ماهه شیر خواره مگر چه گناهی کرده که به ابد مورد آماج موشک‌های شما قرار بگیرد؟

, سفارت, , خانه, کتاب‌ها, , ی, هشت, سندها, جحکومت,
,
, امام, , جمعه, با این, بر آمریکا, ارزش‌های, بر آمریکای, مرگ, می‌آید, محله‌های, می‌کند, 60, بی, , گناه, یک, سه, , ماهه, می‌برد,
,
, می‌کند, شمای, دریمن, می, , افتد, می‌کنند, تروریست, می‌کنید, داعش, به, , عقب, انبارهای, سلاح‌های, آن‌ها, به, , دست, می‌آورند, موشک‌ها, سلاح‌های, آن‌ها, چرا, کشورهای, می, , گویید, سه, , ماهه, شیر, , خواره, به ابد, موشک‌های,
,

حسینی نوری افزود :  ملت ما که بیدار است باید بداند سازش با امریکا یعنی همین بلایی که برسر افغانستان می آید برسر ما هم می آورند . دست دوستی دادن با امریکا همان بلایی که امروز برسر ملت عراق آمده را بر سرما هم خواهد اورد . مگر آمریکایی ها نمی خواستند آرامش و دموکراسی را به عراق بیاورند ، پس چه شد؟ مگر سالها در افغانستان حضور ندارند، چه بلایی سر مردم این کشور آورند .

,

وی با اشاره به لزوم مقامت در برابر دشمن تشریح کرد :  اگر ما امروز قوی نباشیم، اگر وحدت و همدلی نداشته باشیم و بیدار و بصیر در خط ولایت و رهبری نباشیم همان بلا ها را بر سر ما هم می آورند . امروز اگر نمی توانند هیچ غلطی در این کشور کنند یکی به خاطر وجود رهبری شجاع است که در مقابل همه زور گویان دنیا ایستاده و دوم ملت رشید و بصیر ایران اسلامی است که در کنار امام و رهبر شان در همه صحنه ها حضور دارند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه