روز شمار تاریخ گیلان / 15 آبان؛

محاصره سیصد نفر از جنگلی توسط نیروهای دولتی / یک گیلانی مدیر کل صدا و سیما شد

محاصره سیصد نفر از جنگلی توسط نیروهای دولتی / یک گیلانی مدیر کل صدا و سیما شد
در چنین روزی ۳۰۰ نفر از نیروهای جنگلی توسط نیروهای دولتی به محاصره در آمدند و یک گیلانی مدیر کل صدا و سیما شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، پانزدهم آبان ماه ۱۳۰۰ شمسی، نماینده میرزا کوچک در رشت بازداشت شد. میرزا عبدالحسین شفائی نماینده‌ی میرزا کوچک خان که برای مذاکره به اردوی قزاق اعزام و در آنجا به دستور رضا خان توقیف شده بود، امروز با چند نفر دیگر به تهران آورده شدند و پس از ورود به تهران، آنان را در اداره قزاق خانه بازداشت کردند. (۱)

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی, پانزدهم آبان ماه ۱۳۰۰ شمسی, نماینده میرزا کوچک در رشت بازداشت شد. میرزا عبدالحسین شفائی نماینده‌ی میرزا کوچک خان که برای مذاکره به اردوی قزاق اعزام و در آنجا به دستور رضا خان توقیف شده بود، امروز با چند نفر دیگر به تهران آورده شدند و پس از ورود به تهران، آنان را در اداره قزاق خانه بازداشت کردند. , (۱),

پانزدهم آبان ماه ۱۳۰۰ شمسی، سیصد نفر از جنگلی های شکست خورده به محاصره نیروهای دولتی در آمدند. چهار مسلسل و سی بار مهمات آنان نیز به چنگ قزاق ها افتاد. (۲)

, پانزدهم آبان ماه ۱۳۰۰ شمسی، سیصد نفر از جنگلی های شکست خورده به محاصره نیروهای دولتی در آمدند. چهار مسلسل و سی بار مهمات آنان نیز به چنگ قزاق ها افتاد. , پانزدهم آبان ماه ۱۳۰۰ شمسی،, (۲),

پانزدهم آبان ماه ۱۳۶۱ شمسی، صادق فدایی از رزمندگان صومعه سرایی دفاع مقدس به شهادت رسید.

, پانزدهم آبان ماه ۱۳۶۱ شمسی,

پانزدهم آبان ماه ۱۳۶۱ شمسی، حسین چنگوکه راجیری از رزمندگان اعزامی لشکر ۵۲ قدس گیلان در عین الخوش به شهادت رسید. وی متولد دهستان طاهرگوراب صومعه سرا بود و پیکر مطهرش در گلزار شهدای طاهرگوراب تدفین شد.

, پانزدهم آبان ماه ۱۳۶۱ شمسی,

پانزدهم آبان ۱۳۶۱ شمسی، حمزه حجت انصاری از رزمندگان آستانه ای دفاع مقدس در عین الخوش به شهادت رسید. وی متولد روستای کماچال آستانه اشرفیه بود.

, پانزدهم آبان ۱۳۶۱ شمسی,

پانزدهم آبان ۱۳۶۲ شمسی، محمد تقی مجد تیموری از رزمندگان رودباری دفاع مقدس به شهادت رسید.

, پانزدهم آبان ۱۳۶۲ شمسی,

پانزدهم آبان ماه ۱۳۹۳ شمسی، با حکم رهبر معظم انقلاب یک گیلان رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی شد. در این حکم، دکتر محمد سرافراز به ریاست سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد. سرافراز از مدیران با سابقه، ساده زیست، جدی و موفق سازمان صدا و سیما بود که سابقه مدیریت شبکه های پرس تی وی و هیسپان تی وی را در کارنامه خود داشت. برادرش جواد سرافراز رئیس دفتر آیت الله شهید بهشتی بود که در ماجرای ۷ تیر ۱۳۶۰ به شهادت رسید و برادر دیگرش در دوران دفاع مقدس به شهادت رسید و پدرش مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل سرافراز نیز نماینده ولی فقیه در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بود. در حکم رهبر معظم انقلاب چنین آمده است: «جناب آقای محمّد سرافراز دام توفیقه … جنابعالی را با توجه به صلاحیت‌هایی که بحمدالله از آن برخوردارید و با آگاهی از تجربه طولانی مدیریتی‌تان در رسانه ملّی و آشنایی‌های گسترده‌تان با این مجموعه بزرگ و مهمّ برای یک دوره پنج ساله به ریاست سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم … از درگاه خداوند منان توفیق جناب عالی را که مفتخر به انتساب به خانواده شهیدان معزّز انقلاب اسلامی می‌باشید در انجام این مأموریت خطیر و حساس با تکیه بر عنایات الهی خواستارم و برای شما و همکاران محترمتان دعا می‌کنم.» (۳)

, پانزدهم آبان ماه ۱۳۹۳ شمسی,

پی نوشت:

,
۱- روز شمار تاریخ ایران، جلد یک؛ روزنامه اتحاد، ۱۶/ ۸/ ۱۳۰۰، ص ۱.
,
۲- جنبش میرزا کوچک خان بنابر گزارش های سفارت انگلیس، ص ۷۶- ۳۰۱
,
۳- رنگ ایمان به نقل از سایت تابناک
, رنگ ایمان,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه