کارشناس پیش بینی هواشناسی:
ورود سامانه بارشی به ایران اثر خاصی برای اصفهان ندارد/ افزایش ابر برای فردا
برای هوای فردا استان اصفهان نیز رشد ابر را با بارش پراکنده در برخی از نقاط پیش بینی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، میترا سیدان در در بیان ارزیابی و تشریح خود از آخرین وضعیت آب و هوای استان اظهار کرد: بیشینه هوای ثبت شده اصفهان در روز گذشته در گرمترین ساعات خود به 20 درجه سانتی گراد نرسیده است و به دلیل ریزش هوای سردی که بر منطقه داشته ایم، شهر ورزنه بیشترین گرمای استان را داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی تصریح کرد: بوئین میاندشت هم با دمای سه درجه سانتی گراد زیر صفر سردترین نقطه استان در ابتدای صبح امروز ثبت شده و همچنین براساس بررسی ها، هوای امروز اصفهان آسمان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در مناطق غربی افزایش ابر را برای ساعات عصر و شب پیش بینی می شود.
,سیدان افزود: برای هوای فردای استان اصفهان نیز رشد ابر همراه با با بارش پراکنده در برخی از نقاط پیش بینی می شود.
,وی با اشاره به اینکه سامانه بارشی از ابتدای صبح امروز وارد کشور ایران شده است گفت: این سامانه بارشی اثر خاصی در وضعیت آب و هوای استان اصفهان نخواهد داشت و تنها اثر آن افزایش ابر در آسمان استان و شاید بارش های پراکنده در بخش غربی استان باشد.
,کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان در توضیح وضعیت آلودگی هوای استان گفت: خوشبختانه به دلیل گستره موج ناپایدار هوایی بر آسمان استان، وضعیت شدید و بحرانی را در بحث آلودگی هوا نخواهیم داشت.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه