مسئول بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند خبر داد؛

کشف و ضبط ۵۰ قلم کالای قاچاق از واحدهای صنفی متخلف در شهرستان دماوند

کشف و ضبط ۵۰ قلم کالای قاچاق از واحدهای صنفی متخلف در شهرستان دماوند
مسئول بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند از کشف و ضبط ۵۰ قلم کالای قاچاق از واحدهای صنفی متخلف پوشاک، کیف و کفش این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی یزدان‌پرست در گفتگو با تارود با اشاره به کشف و ضبط ۵۰ قلم پوشاک مضنون به قاچاق در واحدهای صنفی شهرستان دماوند اظهار کرد: در راستای مبارزه با کالای قاچاق در گشت مشترکی با حضور نماینده نیروی انتظامی. بازرسان اتاق اصناف و صنعت، معدن و تجارت، این اقلام شامل شلوار کتان و جین، لباس بچه‌گانه و کفش کشف و ضبط گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تارود,

وی افزود: هرگونه محصول و کالای خارجی که دارای مشخصات از جمله فاکتور معتبر، لیبل و کد اصالت کالا، فارسی‌نویس شرکت پخش کالا نباشد به‌عنوان محصول ظن به قاچاق ضبط و جهت مراحل قانونی به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی انتقال داده می‌شود.

,

مسئول بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند با اشاره به اهمیت مبارزه با کالای قاچاق تأکید کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهتمام جدی در مبارزه با کالای قاچاق کالا و ارز و ناامن‌سازی عرضه برای قاچاقچیان در سال جاری، نظارت و بازرسی‌ها تشدید شده است.

,

یزدان‌پرست خاطرنشان کرد: بازرسی، نظارت و انجام اقدامات لازم در زمینه کشف قاچاق کالا با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، برقراری تمهیدات لازم جهت آموزش ناظران به‌منظور آشنایی با قانون نظام صنفی و چگونگی تکمیل گزارش‌های مربوطه در صورت مشاهده تخلف، تنظیم گزارش تخلفات انجام شده و اعلام آن به اداره تعزیرات حکومتی، تهیه و تنظیم گزارش‌های تحلیلی و کارشناسی از روند بازرسی‌های انجام شده برای ارائه به مراجع ذی‌صلاح، از وظایف واحد بازرسی و نظارت صنعت، معدن و تجارت است.

,

وی گفت: شماره تلفن ۱۲۴ نیز به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت هرگونه شکایت مردمی است؛ بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، در کمترین زمان ممکن به شکایت‌های دریافتی و مردمی رسیدگی خواهد شد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه