تریبون آزاد " از حرف دانشجو تا عمل مسئولین" در دانشگاه صنعتی بیرجند نتیجه داد

تریبون آزاد " از حرف دانشجو تا عمل مسئولین" در دانشگاه صنعتی بیرجند نتیجه داد
سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: در پی برگزاری تریبون آزاد " از حرف دانشجو تا عمل مسئولین" در دانشگاه صنعتی بیرجند و درخواست دانشجویان، قرار است جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی 22 آبان با حضور ریاست دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن صادقی سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند در گفتگو با دانشجو پرس گفت: تریبون آزاد دانشجویی با موضوع "از حرف دانشجو تا عمل مسئولین" صبح روز 27مهرماه در دانشگاه صنعتی بیرجند با همکاری بسیج دانشجویی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,

 
وی ادامه داد: علی رغم حضور جمعی از مسئولان دانشگاه در این تریبون، برخی از دانشجویان پاسخ سوالات خود را دریافت نکردند و یا جواب آنها به جلسه بعد موکول شد.
 
سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند گفت: با توجه به درخواست عده ای از دانشجویان در این تریبون مبنی بر برگزاری دوباره تریبون آزاد و حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونین ایشان در این جلسه، صحبت هایی با ریاست دانشگاه مبنی بر برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسئولین صورت گرفت.
 
صادقی ادامه داد: ماحصل این تریبون برگزاری جلسه پرسش و پاسخی در 22 آبان با حضور ریاست دانشگاه و دیگر مسئولین خواهد بود و دانشجویان می توانند صحبت ها خود را با مسئولین تشکلها و دبیران کانون ها و انجمن های علمی در میان بگذارند تا از جانب آنها سؤال ها ارائه شود.
 
وی همچنین از برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب با همکاری نهاد رهبری دانشگاه خبر داد و گفت: این نمایشگاه فردا ساعت 9 صبح با حضور مسئولین استانی و دانشگاهی افتتاح می شود.
 
سرپرست بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه این نمایشگاه به مدت 5 روز دایر خواهد بود، افزود: علاوه بر ارائه ملزومات حجاب در این نمایشگاه، غرفه پوستر و عکس مرتبط با حجاب و عفاف برپا خواهد شد.
 
صادقی در پایان گفت: به ازای هر 20 هزار تومان خرید از محصولات عفاف و حجاب، یک هدیه فرهنگی به خریداران اهدا خواهد شد.
 
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه