67 کتابخانه نهادی مشارکتی و خیر ساز در استان هرمزگان ایجاد گردیده است

67 کتابخانه نهادی مشارکتی و خیر ساز در استان هرمزگان ایجاد گردیده است
معاون مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان گفت : 67 کتابخانه نهادی مشارکتی و خیر ساز در کل استان ایجاد گردیده است که پیش بینی می شود در سالهای آتی 50 کتابخانه دیگر به نهاد کتابخانه های عمومی استان اضافه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مـــرواریـــد نـــیـــوز: علیرضا مدرس معاون مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان در خصوص تشکیل نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: در سال 1382 به موجب مصوبه مجلس شورای اسلامی از بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جدا شدیم و امروز بعد از گذشت 13 سال شاهد رشد و بالندگی کتابخانه های عمومی کشور هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مـــرواریـــد نـــیـــوز,

 

,

وی افزود: در این مدت در کل استان 67 کتابخانه نهادی مشارکتی و خیر ساز ایجاد گردید که پیش بینی می شود در سالهای آتی 50 کتابخانه دیگر به نهاد کتابخانه های عمومی استان اضافه شود.

,

 

,

معاون مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان با اعلام رضایت از وضعیت و پیشرفت کتابخانه های عمومی شهرستان بندرلنگه تصریح کرد: کتابخانه شهرستان بندرلنگه در سال گذشته موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد و همچنین جناب آقای سعید شادمانی رئیس کتابخانه های عمومی بندرلنگه بعنوان برترین مدیر سطح استان در امر کتابخانه انتخاب گردیدند.

,

 

,

مدرس در پایان به پروژه کتابخانه مرکزی بندرلنگه اشاره کرد و اظهار داشت: این پروژه از میراث دولت قبل است که در دولت یازدهم به پیشرفت 90 درصدی رسیده است اما در این بین نواقصی وجود دارد که امیدواریم اداره راه و شهرسازی این همت را داشته باشند که با تکمیل پروژه در دهه فجر به بهره برداری برسد.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه