همدلی مردم خوزستان برای پذیرایی از زائران اربعین/ سبقت مردم از یکدیگر برای میزبانی از عاشقان «طریق‌الحسین»

همدلی مردم خوزستان برای پذیرایی از زائران اربعین/ سبقت مردم از یکدیگر برای میزبانی از عاشقان «طریق‌الحسین»
این روزها مردم از جای جای خوزستان و حتی دیگر نقاط کشور برای خدمت به زائران اربعین سبقت می‌گیرند، مشکلات را فراموش می‌کنند و حتی مردم مناطق مرزی خوزستان که آبی برای کشت زمین‌های کشاورزی‌شان ندارند، زبان گله را بسته‌اند و با خوشرویی از زائران پذیرایی می‌گنند تا «نداری» ظاهری‌شان دیده نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:هرکه با هرچه دارد به پیشواز زائران آمده است. یکی از اهالی منطقه «عین2» اهواز می‌گوید من سومین سالی است که در مسیر زائران اربعین موکب برپا می‌کنم و تا جایی که توان دارم از آنها پذیرایی می‌کنم. جاسم سواری برای هر وعده غذایی 70 پرس غذا می‌پزد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب:هرکه با هرچه دارد به پیشواز زائران آمده است. یکی از اهالی منطقه «عین2» اهواز می‌گوید من سومین سالی است که در مسیر زائران اربعین موکب برپا می‌کنم و تا جایی که توان دارم از آنها پذیرایی می‌کنم. جاسم سواری برای هر وعده غذایی 70 پرس غذا می‌پزد., رهیاب,
مرز چذابه
,
مرز چذابه
, مرز چذابه, مرز چذابه,

خانواده 4 نفره جاسم این روزها در موکب زندگی می‌کنند. همسر و مادرش غذا می‌پزند و دو دخترش کمک حال او هستند. در ساعات شلوغی و زمان ناهار و شام برادرانش هم پیش او می‌آیند تا به زائران خدمت کنند.

, خانواده 4 نفره جاسم این روزها در موکب زندگی می‌کنند. همسر و مادرش غذا می‌پزند و دو دخترش کمک حال او هستند. در ساعات شلوغی و زمان ناهار و شام برادرانش هم پیش او می‌آیند تا به زائران خدمت کنند.,

جاسم تنها موکب این مسیر نیست و اهالی عین دو در فواصل معین موکب برپا کرده‌اند و از زائران پذیرایی می‌کنند. او معتقد است خدکت به زائران و توزیع غذا بین آنها کار سنگینی نیست چرا که پول‌های هزینه شده در این مسیر هدر نمی‌روند و انسان دلش به این خدمت بی منت خوش است.

, جاسم تنها موکب این مسیر نیست و اهالی عین دو در فواصل معین موکب برپا کرده‌اند و از زائران پذیرایی می‌کنند. او معتقد است خدکت به زائران و توزیع غذا بین آنها کار سنگینی نیست چرا که پول‌های هزینه شده در این مسیر هدر نمی‌روند و انسان دلش به این خدمت بی منت خوش است.,

سفره امام حسین(ع) سفره عشق است

, سفره امام حسین(ع) سفره عشق است,

هرچه از اهواز به سمت چذابه پیش برویم، تعداد موکب‌ها زیادتر و پذیرایی آنها متنوع‌تر می‌شود. سید محمد از اهالی سوسنگرد کسی است که با «خیار و گوجه» از زائران پذیرایی می‌کند. او می‌گوید: محصول مزرعه من خیار و گوجه است و فقط با این‌ها می‌توانم از زائران پذیرایی کنم.

, هرچه از اهواز به سمت چذابه پیش برویم، تعداد موکب‌ها زیادتر و پذیرایی آنها متنوع‌تر می‌شود. سید محمد از اهالی سوسنگرد کسی است که با «خیار و گوجه» از زائران پذیرایی می‌کند. او می‌گوید: محصول مزرعه من خیار و گوجه است و فقط با این‌ها می‌توانم از زائران پذیرایی کنم.,

این شهروند سوسنگردی عنوان می‌کند: خدمت به زائران تکلف‌آور نیست و هرچه در این سفره‌ها پهن می‌شود به دلیل محبت و عشق به امام حسین(ع) است.

, این شهروند سوسنگردی عنوان می‌کند: خدمت به زائران تکلف‌آور نیست و هرچه در این سفره‌ها پهن می‌شود به دلیل محبت و عشق به امام حسین(ع) است. ,
اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران
,
اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران
, اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران, اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران,

همدلی اصفهانی‌ها و اهالی بستان برای پخت روزانه 2 هزار قرص نان

, همدلی اصفهانی‌ها و اهالی بستان برای پخت روزانه 2 هزار قرص نان,

اهالی منطقه «دهنو» اصفهان هم برای جا نماندن از غافله عشق به جمع موکب داران مسیر منتهی به چذابه آمده‌اند. محمد احمدی به همراه 10 مرد و 5 خانم به خوزستان آمده‌اند تا امسال از زائران پیاده این مسیر پذیرایی کنند. او بیان می‌کند: در 5 سال گذشته به مرز «مهران» می‌رفتیم اما امسال تصمیم گرفتیم که به چذابه بیاییم و به همراه مردم بستان نان تنوری داغ بپزیم.

, اهالی منطقه «دهنو» اصفهان هم برای جا نماندن از غافله عشق به جمع موکب داران مسیر منتهی به چذابه آمده‌اند. محمد احمدی به همراه 10 مرد و 5 خانم به خوزستان آمده‌اند تا امسال از زائران پیاده این مسیر پذیرایی کنند. او بیان می‌کند: در 5 سال گذشته به مرز «مهران» می‌رفتیم اما امسال تصمیم گرفتیم که به چذابه بیاییم و به همراه مردم بستان نان تنوری داغ بپزیم.,

آنها دارایی‌شان «آرد» است. آردهای خود را به «بستان» آورده‌اند و به کمک اهالی این خطه «نان» می‌پزند. ام جبار از اهالی بستان می‌گوید: از اصفهان برای ما آرد آورده‌اند و 18 تا 20 خانم از اهالی بستان کار پخت نان را انجام می‌دهند.

, آنها دارایی‌شان «آرد» است. آردهای خود را به «بستان» آورده‌اند و به کمک اهالی این خطه «نان» می‌پزند. ام جبار از اهالی بستان می‌گوید: از اصفهان برای ما آرد آورده‌اند و 18 تا 20 خانم از اهالی بستان کار پخت نان را انجام می‌دهند.,

او می‌افزاید: همه اهالی این روزها بسیج شده‌اند تا از صدها هزار زائری که برای زیارت اربعین از مرز شلمچه عبور می‌کنند، پذیرایی کنند.

, او می‌افزاید: همه اهالی این روزها بسیج شده‌اند تا از صدها هزار زائری که برای زیارت اربعین از مرز شلمچه عبور می‌کنند، پذیرایی کنند. ,

دومین سال پذیرایی از زائران در خوزستان

, دومین سال پذیرایی از زائران در خوزستان,

موکب «عشیره حمادی» در روستای «سابله»از دیگر مواکب شلوغ مسیر منتهی به چذابه است. ابو مختار از اهالی اهواز است که در کنار خانه پدری‌اش از زائران حسینی پذیرایی می‌کند. او در کنار جاده می‌ایستد و زائران و رانندگانی که از این مسیر تردد می‌کنند را به موکب دعوت می‌کند.

, موکب «عشیره حمادی» در روستای «سابله»از دیگر مواکب شلوغ مسیر منتهی به چذابه است. ابو مختار از اهالی اهواز است که در کنار خانه پدری‌اش از زائران حسینی پذیرایی می‌کند. او در کنار جاده می‌ایستد و زائران و رانندگانی که از این مسیر تردد می‌کنند را به موکب دعوت می‌کند.,

ابومختار می‌گوید: از 7 سال پیش موکب خود را در مسیر منتهی به کربلا برپا کردیم اما امسال برای دومین بار تصمیم گرفتیم که در خوزستان هم از زائران پذیرایی کنیم. او عنوان می‌کند: موکب‌های عراق پس از روز اربعین جمع می‌شوند برای همین ما تصمیم گرفتیم تا بعد از اربعین هم از زائران پذیرایی کنیم.

, ابومختار می‌گوید: از 7 سال پیش موکب خود را در مسیر منتهی به کربلا برپا کردیم اما امسال برای دومین بار تصمیم گرفتیم که در خوزستان هم از زائران پذیرایی کنیم. او عنوان می‌کند: موکب‌های عراق پس از روز اربعین جمع می‌شوند برای همین ما تصمیم گرفتیم تا بعد از اربعین هم از زائران پذیرایی کنیم.,
اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران
,
اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران
, اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران, اربعین چذابه موکب پذیرایی از زائران,

او که در اهواز به عنوان راننده تاکسی کار می‎‌کند، می‌افزاید: این پول‌ها به کمک خیرین منطقه جمع می‌شوند و هرکس به اندازه توان خود با پول و یا برنج و گوشت کمک می‌کند. در روزهای گذشته چند نفر از خیرین برای پذیرایی از موکب 10 هزار نفری اهالی «ملاشیه» و «عین2» 10 هزار کیک و 7 هزار لیتر آب میوه تهیه کردند و در اختیار ما قرار دادند تا از زائران پذیرایی کنیم.

, او که در اهواز به عنوان راننده تاکسی کار می‎‌کند، می‌افزاید: این پول‌ها به کمک خیرین منطقه جمع می‌شوند و هرکس به اندازه توان خود با پول و یا برنج و گوشت کمک می‌کند. در روزهای گذشته چند نفر از خیرین برای پذیرایی از موکب 10 هزار نفری اهالی «ملاشیه» و «عین2» 10 هزار کیک و 7 هزار لیتر آب میوه تهیه کردند و در اختیار ما قرار دادند تا از زائران پذیرایی کنیم.,

«بهتر نیست این پول‌ها را برای خدمت به فقرا خرج کنید؟»؛ ابو مختار در پاسخ به این پرسش می‌گوید: ما با خدمت کردن به زائران راه ائمه و راه رسیدن به خدا را پیدا می‌کنیم و در این مسیر خدمت به فقرا هم وجود دارد. یعنی ما برای خدمت کردن به فقرا فقط در موسم اربعین و محرم وقت داریم؟ کسی که در این راه خدمت می‌کند، دست‌گیر فقرا هم هست و خدمت به فقرا جار زدن نمی‌خواهد.

, «بهتر نیست این پول‌ها را برای خدمت به فقرا خرج کنید؟»؛ ابو مختار در پاسخ به این پرسش می‌گوید: ما با خدمت کردن به زائران راه ائمه و راه رسیدن به خدا را پیدا می‌کنیم و در این مسیر خدمت به فقرا هم وجود دارد. یعنی ما برای خدمت کردن به فقرا فقط در موسم اربعین و محرم وقت داریم؟ کسی که در این راه خدمت می‌کند، دست‌گیر فقرا هم هست و خدمت به فقرا جار زدن نمی‌خواهد.,

این شهروند اهوازی بیان می‌کند: این‌که خیرین با پذیرایی از زائران اجازه نمی‌دهند که هزینه‌‍های این سفر زیارتی بالا رود، خدمت به خلق محسوب می‌شود.

, این شهروند اهوازی بیان می‌کند: این‌که خیرین با پذیرایی از زائران اجازه نمی‌دهند که هزینه‌‍های این سفر زیارتی بالا رود، خدمت به خلق محسوب می‌شود.,

به گزارش رهیاب، این روزها مردم از جای جای خوزستان و حتی دیگر نقاط کشور برای خدمت به زائران اربعین سبقت می‌گیرند، مشکلات را فراموش می‌کنند و حتی مردم مناطق مرزی خوزستان که آبی برای کشت زمین‌های کشاورزی‌شان ندارند، زبان گله را بسته‌اند و با خوشرویی از زائران پذیرایی می‌گنند تا «نداری» ظاهری‌شان دیده نشود.

, به گزارش رهیاب، این روزها مردم از جای جای خوزستان و حتی دیگر نقاط کشور برای خدمت به زائران اربعین سبقت می‌گیرند، مشکلات را فراموش می‌کنند و حتی مردم مناطق مرزی خوزستان که آبی برای کشت زمین‌های کشاورزی‌شان ندارند، زبان گله را بسته‌اند و با خوشرویی از زائران پذیرایی می‌گنند تا «نداری» ظاهری‌شان دیده نشود.,

پذیرایی از زائران در مرزهای خوزستان فقط و فقط به آب و غذا محدود نمی‌شود، برخی از مردم با ماشین‌های شخصی‌شان زائران را به صورت رایگان جا به جا می‌کنند و برخی از آنها در جاده‌ها تردد می‌کنند تا هرجا زائری تشنه و گرسنه باشد از او پذیرایی کنند. اینجا خوزستان است، هیچ دری بسته نیست.

, پذیرایی از زائران در مرزهای خوزستان فقط و فقط به آب و غذا محدود نمی‌شود، برخی از مردم با ماشین‌های شخصی‌شان زائران را به صورت رایگان جا به جا می‌کنند و برخی از آنها در جاده‌ها تردد می‌کنند تا هرجا زائری تشنه و گرسنه باشد از او پذیرایی کنند. اینجا خوزستان است، هیچ دری بسته نیست.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه