پلمب ۵۰ مهدکودک متخلف و غیرمجاز در تهران
معاون اجتماعی بهزیستی از شناسایی و پلمب ۵۰ مهدکودک متخلف و غیرمجاز در تهران خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب الله مسعودی فرید در گفتوگو با فارس از پلمب 50 مهدکودک متخلف و غیرمجاز در تهران خبر داد و گفت: موارد گزارش شده از تخلف در این مهدها یا از سوی مهدهای مجوزدار اعلام شده یا از طریق مردم که نسبت به اصالت این مهدها تردید داشتند، مطرح شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: این مهدهای متخلف از بهزیستی مجوز نداشتهاند و از نظر محتوای آموزشی و فضای فیزیکی و عدم مجوز، پلمب شده اند.
,
وی با بیان اینکه مهدهای کودک موظف هستند طبق برنامه های سازمان بهزیستی عمل کنند، گفت:در غیر این صورت ابتدا تذکر شفاهی به آنها داده می شود و اگر به وضعیت خود رسیدگی نکنند به آنها اخطار کتبی داده می شود و فرصت یک ماهه خواهند داشت تا شرایط خود را اصلاح کنند و در غیر اینصورت به صورت موقت تعطیل می شوند و پس از بازدیدهای انجام شده یا مجدد، شروع به کار کرده یا نسبت به پلمب مهدها اقدام می شود.
,
فرید تصریح کرد: مهدهای کودک موظف هستند از محتوای آموزشی تهیه شده از سوی کارشناسان سازمان بهزیستی کشور تبعیت کنند.
,
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: خانواده ها می توانند به تابلوی مهدها توجه کرده و دقت کنند که نشان و آرم سازمان بهزیستی را داشته باشد؛ از سوی دیگر مهدهای مجاز باید کد داشته باشند.
,
وی ادامه داد: همچنین خانواده ها برای اطمینان از مجوز مهدها می توانند اصالت آنها را از بهزیستی پرس و جو کنند و یا به سایت سازمان مراجعه کنند که در آن اسامی تمام مهدهای مجوزدار موجود است مگر اینکه مهدکودک تازه تأسیس باشد.
]
ارسال دیدگاه