حسن عباسی در کانون جوانان بسیج ارومیه؛
گشایش دفتر اتحادیه اروپا در ایران در برابر گشایش دفتر اسلام در قلب اروپا قابل قبول است
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و موضوع " ایران و آمریکای پس از انتخابات" اظهار کرد: فردای پس از انتخابات آمریکا با ایران هیچ اتفاقی نخواهد افتاد فقط در نهایت بایستی غرب به اسلام دعوت شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، حسن عباسی شامگاه روز گذشته در همایشی با عنوان ایران و آمریکای پس از انتخابات که در محل کانون جوانان بسیج ارومیه برگزار شد در ابتدا با واکنش به اجازه ندادن مسئولان دانشگاه برای برگزاری این همایش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه گفت: این اقدام مسئولان یعنی یک بام و دوهوا بودن و مدیرانی که این کار را انجام می دهند خود بیشتر از همه ضرر می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی تصریح کرد: معلوم نیست که آیا مباحث روانشناختی این موضوع را می دانند یا خیر به هر حال انسان ها از کمبود مالی نمی نالند از فقدان عدالت و تبعیض ضربه می خورند .
,رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز در ادامه با اشاره به موضوع مهمترین چالش امروز جهان این چالش را، تقابل ایران و غرب دانست که بیش از ۲۵۰۰ سال قدمت دارد.
,وی با اشاره به تاریخچه مذاکرات ایران و آمریکا و اینکه در همه این مذاکرات که هشت مرحله می شود شاهد بد عهدی و خنجر از پشت زدن آنها بودیم به عاقبت تقابل ایران و آمریکا پرداخت و افزود: در نهایت این آمریکا است که باید به پیام طرف مقابل تن در دهد.
,عباسی با بیان اینکه امریکایی ها نگران پیشرفت اسلام هستند ادامه داد: مگر می شود با آنهایی که از ظلم مستقیم رژیم صهیونیستی دفاع می کنند کنار آمد؟
,وی به موضوع بازگشایی دفتر اتحادیه اروپا نیز اشاره کرد و فت: این دفتر زمانی می تواند زمانی می تواند گشایش یابد که دفتر اسلام نیز در قلب اروپا گشایش یابد.
,این استاد علوم استراتژیک افزود: شما ببینید مناظراتی که برای انتخابات آمریکا رخ می دهد، فقط در مورد فساد است؛ این نتیجه ام الفساد غرب بودن آمریکاست بنابراین کشوری که بیش از نصف جمعیتش زنا زادهاند چه حقی دارد که از موضع استکباری به ما نگاه کند.
,وی با انتقاد از روند تولید علم در دانشگاه های کشور گفت: دانشجویان ما باید در علوم انسانی تحرک جدی داشته باشند و به زایش علم روی آورند نه اینکه علوم ترجمه ای را استفاده کنند.
,عباسی خاطرنشان کرد: حتی مقام معظم رهبری نیز نسبت به این مسئله گلایه دارند و فرمودند مبنای علوم انسان غربی مبنای غیر الهی و غیر توحیدی است که با مبنای اسلامی سازگار نیست.
,این استاد علوم استراتژیک با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و موضوع این همایش " ایران و آمریکای پس از انتخابات" اظهار داشت: فردای انتخابات آمریکا با ایران هیچ اتفاقی نخواهد افتاد فقط در نهایت بایستی غرب به اسلام دعوت شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه