عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس :
ضعف تیم اقتصادی دولت، کشور را در بحران اقتصادی قرار داده است/ وزیر اقتصاد باید پاسخگو باشد
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، گفت: ضعف تیم اقتصادی دولت کشور را در بحران اقتصادی قرار داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام احد آزادی در گفت و گو با قم فردا، با بیان این که یکی از اصلی ترین مشکلات کشور مشکل اقتصادی است، اظهار داشت: این سوال هنوز در ذهن ها باقی مانده است که چرا رییس جمهور در این مهلت باقی مانده از عمر دولت یازدهم یک تحولی در سیستم و تیم اقتصادی خودش ایجاد نمی کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,وی ادامه داد: آن چیزی که مشخص است مشکلات کشور ناشی از دو عامل است عامل بیرونی و عامل درونی ، ما اعتقاد داریم عوامل بیرونی در ایجاد مشکلات معیشتی مردم بی تاثیر نبوده است اما این را هم باید گفت که عوامل داخلی هم طبیعتا تاثیر زیادی در این روند داشته است.
,آزادی خواه افزود: یکی از موارد بحث مالیات ها است الان فرار مالیاتی زیادی وجود دارد و در مقابل اخد مالیات از واحد های صنفی خرد که جزء اقشار کم درآمد هستند و الزام آن ها برای پرداخت مالیات های غیر متعارف هم مشهود است.
,وی ضمن انتقاد از عملکرد تیم اقتصادی دولت، تصریح کرد: وزارت اقتصاد و دارایی باید میدان دار حل مشکلات اقتصادی باشد که این مهم در دولت یازدهم اتفاق نیفتاده است .
,نماینده مردم ملایر مجلس افزود: از یک سو فیش های حقوقی غیر متعارف و از سوی دیگر بی توجهی به اولویت های اقتصادی کشور را با بحران اقتصادی روبرو کرده است.
,وی با بیان این که وزیر اقتصاد باید پاسخگوی وضعیت موجود باشد، خاطر نشان کرد: اگر واقعا رییس جمهور به دنبال حل مشکلات معیشتی مردم است باید در تیم اقتصادی خودش بازبینی جدی داشته باشد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه