رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور:

تحصیل 2/5میلیون دانش آموز در مدارس خیر ساز/خیرین 20 درصد مدارس کشور را ساخته اند

تحصیل 2/5میلیون دانش آموز در مدارس خیر ساز/خیرین 20 درصد مدارس کشور را ساخته اند
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: 2/5 میلیون دانش آموز سراسر کشور در مدارس خیر ساز مشغول به تحصیل هستند و طی سالهای اخیر حضور خیرین افزایش یافته به طوری که 20 درصد مدارس کشور توسط خیرین ساخته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد "مرتضی رئیسی" رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در مراسم افتتاح مدرسه خیرساز در بروجرد گفت: حافظی رئیس خیرین مدرسه ساز کشور 18 سال است که پرچم کار خیر مدرسه سازی را در کشور بلند کرده و در این راستا خیرین زیادی هستند که از اموال و سرمایه هایی که خداوند به آنها داده هم مدرسه ساخته و از اموال خود مدرسه سازی را تبلیغ می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد,  بازتاب بروجرد, "مرتضی رئیسی" رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در مراسم افتتاح مدرسه خیرساز در بروجرد گفت: حافظی رئیس خیرین مدرسه ساز کشور 18 سال است که پرچم کار خیر مدرسه سازی را در کشور بلند کرده و در این راستا خیرین زیادی هستند که از اموال و سرمایه هایی که خداوند به آنها داده هم مدرسه ساخته و از اموال خود مدرسه سازی را تبلیغ می کنند.,


وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و گذشت در کشور وجود دارد و این یک توفیق الهی است که خیرین از اموال خود فضاهای آموزشی را برای تحصیل فرزندان کشور فراهم می کنند.

,
,


رئیسی با اشاره به این که یکی از خدمات تعمیر فضاهای آموزشی است گفت: 530 هزار کلاس درس در کشور در اختیار دانش آموزان بخش دولتی است که از این تعداد 107 هزار کلاس درس توسط خیرین ساخته است.

,
,


به گفته وی 20 درصد آنچه برای دانش آموزان مدرسه و فضای آموزشی فراهم شده متعلق به خیرین مدرسه ساز است و 2/5 میلیون دانش آموز در سراسر کشور در مدارس خیر ساز مشغول به تحصیل هستند.

,
,


رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور تصریح کرد: طی سالهای اخیر که مشکلات اقتصادی کشور بیشتر شده، حضور خیرین در امر مدرسه سازی افزایش یافته به طوری که امسال سهم خیرین از تحویل پروژه ها در اول مهر یک و نیم برابر سال قبل بوده و به طور متوسط 20 درصد آنچه تحویل دادیم متعلق به خیرین بوده که مهر امسال 30 درصد افزایش یافته است.

,
,


وی بیان کرد: 840 میلیارد تومان امسال خیرین و نهادهای غیر دولتی برای ساخت مدارس تعهد کردند و دولت هم سرمایه گذاری عظیمی در این راستا انجام داده که امسال یکهزار و 600 میلیارد اعتبار ملی و بیش از 800 میلیارد اعتبارات استانی برای آموزش و پرورش کشور تصویب شده است.

,
,


رئیسی افزود: آموزش و پروش نیازمند حضور مردم است و بدون حضور مردم امکان اداره اموزش و پرورش وجود ندارد.

,
,


وی با اشاره به استاندارد بودن مدارس گفت: یک سوم مدارس در سراسر کشور استاندار نیست و نیازمند مقاوم سازی هستند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه