وی با بیان اینکه براساس تفاهم نامه وزارتی بیش از ده شاخص در نظر گرفته شده است، افزود: در نخستین گزینه آن سند مدیریت همراه با برنامه استان گلستان رتبه نخست را کسب کرد و دربرگزاری «دوره های آموزشی» با محوریت گروه های آموزشی در این شاخص رتبه دوم را کسب کرده است.
معاون متوسطه وزارت اموزش و پرورش تصریح کرد: برای موفقیت درمدرسه یک عامل امکان پذیر نیست بلکه متاثراز مجموع عوامل است لذا مدرسه مکانی برای تجلی مشارکت است.
وی با بیان اینکه موفقیت امروزاستان گلستان مرهون وقت گذاری مسئولان استان به بحث آموزشی است، خاطرنشان کرد: عوامل موثر از جمله دانشآموزان، اولیا و مربیان، مدرسه و مشاوران در بهبود فرایند یادگیری دخیل هستند.
زرافشان با اشاره 6 ساحت تربیتی در سند تحول بنیادین، گفت: اگر در گذشته معلم تنها برای انتقال دانش تربیت می شد اما اکنون ،هدف ما در تعلیم و تربیت آماده کردن دانشآموزان برای دستیابی به حیات طیبه وزندگی پاک است.
وی بیان کرد: مدرسه باید بسترها را آماده کند تا مکانی برای فرصت های تربیتی شود و یادگیرندهها در درون آن به سمت حیات طیبه حرکت کنند و پیشرفت کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه در رویکرد تربیت آموزش چیز مستقلی نیست، افزود: یادگیری در درون تربیت اتفاق میافتد که باید مورد توجه قرار گیرد.
زرافشان دربخشی پایانی سخنان خود با گرامیداشت فرهنگی فقید« توران میرهادی» گفت: ایشان فردی بودند که در زمان طاغوت به ارزشیابی توصیف معتقد بودند و با این روش دانش اموزان خود را تعلیم می داند که بعدها تمام تجربیات خود را درکتابی گرد آوردی کرده اند لذا معلمان ما نیز باید باور کنند که مرکز تصمیم سازی در آموزش و پرورش هستند و تجریبات آنها نیز می تواند سرلوحه نظام آموزشی قرار گیرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه