امام جمعه شازند:
آمار بالای بیکاری در شازند، با وجود تاسیسات عظیم نفت و گاز در این شهرستان/ روسای برخی ادارات از خدا بترسند و مردم را پاسکاری نکنند
امام جمعه شازند گفت: با وجود تاسیسات عظیم نفت در این شهرستان نباید جوانان دنبال شغل بگردند و اکنون بیکاری جوانان مشکل و موضوع اصلی خانواده هاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حجت الاسلام موسوی، امام جمعه شازند در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: بدون تردید یکی از مهمترین آموزه های دینی که قرآن کریم در موراد مختلف همواره بر آن تاکید داشته و مسلمانان را به آن توصیه کرده، کمک به نیازمندان و فقرا در جامعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,وی با اشاره به تاکیدات پیامبر گرامی اسلام(ص) بیان کرد: دستگیری و کمک به نیازمندان در فرهنگ اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و این مهم باید روز به روز در جامعه گسترش پیدا کند.
,امام جمعه شازند اظهار کرد: امام جواد (ع) می فرمایند:«مومن به سه چیز نیاز دارد، یکی توفیق از خداوند، دیگری قبول موعظه و سوم قبول نصیحت»
,موسوی عنوان کرد: بدون تردید یکی از مهمترین آموزه های دینی که قرآن کریم در موراد مختلف همواره بر آن تاکید داشته و مسلمانان را به آن توصیه کرده، کمک به نیازمندان و فقرا در جامعه است.
,

, ,
وی با اشاره به تاکیدات پیامبر گرامی اسلام(ص) بیان کرد: دستگیری و کمک به نیازمندان در فرهنگ اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و این مهم باید روز به روز در جامعه گسترش پیدا کند.
,امام جمعه شازند در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که نرخ بالای بیکاری و مشکلات اقتصادی دغدغه کنونی جامعه است، تصریح کرد: دولتمردان باید مسایل اصلی جامعه که مشکل بیکاری، بهبود شرایط اقتصادی و بروکراسی اداری است را رفع کنند.
,موسوی با بیان اینکه شهرستان شازند جزو دارندگان بالاترین آمار بیکاری در استان است، از مسئولان خواست برای حل مشکل بیکاری جوانان چاره اندیشی کنند.
,وی بیان کرد: با وجود تاسیسات عظیم نفت در این شهرستان نباید جوانان دنبال شغل بگردند و اکنون بیکاری جوانان مشکل و موضوع اصلی خانواده هاست و بیکاری صدها جوان بومی از جمله جمع قابل توجهی جوان تحصیل کرده جویای کار قرار و آرامش را از خانواده ها سلب کرده است.
,امام جمعه شازند در ادامه ضمن گلایه از عدم راه اندازی کار مردم توسط برخی ادارات گفت: روسای برخی ادارات از خدا بترسند و مردم را اذیت نکنند و کاغذ بازی های بیهوده را کنار بگذارند؛ مثل همین فردی که در شهر مشکل گاز داشته و بین شهرداری، شورای شهر، فرمانداری و اداره گاز پاسکاری می شده است.
,موسوی همچنین به انتخابات برگزار شده در آمریکا اشاره و خاطر نشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به معنای واقعی کلمه ماهیت استکبار جهانی را به ملتها نشان داد؛ در مدت گذشته جنگ قدرت بین دو حزب حاکم بر آمریکا دموکرات و جمهوریخواه در قالب رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری را شاهد بودیم که در این مناظرات کاندیداها خودشان را بیشتر از گذشته به جهانیان معرفی کردند.
,وی با بیان اینکه چنین کشوری قصد سکانداری و به دست گرفتن مدیریت جهانی را دارد، بیان کرد: ماهیت واقعی این کشور و سردمداران آن از خیلی وقت قبل برای ملتها روشن شده بود، ولی در این سری رویدادهای سیاسی خودشان بر ادعاهای مطرح شده صحه میگذارند.
,انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه