امام جمعه مانه:

برخی از کوته فکران حاضرند از روی نرده رد شوند و پای بر پرچم استکباری آمریکا نگذارند

برخی از کوته فکران حاضرند از روی نرده رد شوند و پای بر پرچم استکباری آمریکا نگذارند
حجه الاسلام والمسلمین تکمیلی گفت:در آمریکا بیشت از 42 میلیون آمریکایی از گرسنگی رنج میبرند و به گفته خودشان آمریکا در حال مردن است. اما در اینجا برخی از کوته فکران حاضرند از روی نرده رد شوند و پای بر پرچم استکباری آمریکا نگذارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری آشخانه؛ حجه الاسلام والمسلمین تکمیلی امام جمعه مانه در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهر پیش قلعه با اشاره به پیش رو بودن اربیعین حسینی به بیان توصیه های اخلاقی پیرامون اربعین پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,

امام جمعه مانه با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بیان داشت: این انتخاب برگ رسوایی بود از فضاحت آمریکا و نیز برای کسانی که هنوز در داخل کشور امید به آمریکا بسته اند. 
وی افزود: آمریکا از مشکلات عدیده ای چون فساد اخلاقی، اقتصادی و سیاسی رنج می برد و حبابی تو خالی است. در آمریکا بیشت از 42 میلیون آمریکایی از گرسنگی رنج میبرند و به گفته خودشان آمریکا در حال مردن است. اما در اینجا برخی از کوته فکران حاضرند از روی نرده رد شوند و پای بر پرچم استکباری آمریکا نگذارند. 
تکمیلی تاکید کرد: پرچم یک کشور نمادی از سیاست های آن کشور است و کشور آمریکا از دویست سال پیش به دنبال سلطه گری و چپاول ملت هاست و این واقعیتی است که ملت ما در طول قریب به چهار دهه با تمام وجود لمس کرده اند.
امام جمعه مانه در بخش دیگری از سخنان خود از مسئولین آموزش و پرورش درخواست کرد مسئله مدرسه ابوریحان پیش قلعه را پیگیری نمایند و این مدرسه را که حدود یک سال پیش تکمیل و تجهیز و افتتاح شده است را در اختیار دانش آموزان پیش قلعه قرار دهند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه