امام جمعه چهاربرج:
علامه طباطبایی(ره) افتخار جهان اسلام و تشیع است/ همه باید برای ترویج فرهنگ مطالعه تلاش کنیم
امام جمعه چهاربرج بر لزوم ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه تاکید کرده و نقش مردم و مسئولان را در این زمینه مهم عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر،حجت الاسلام جعفر آذرپندار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چهاربرج با دعوت مردم به تقوی الهی، گفت: تقوای مایه سعادت بشر بوده و انسان را به خوشبختی می رساند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,امام جمعه چهاربرج با اشاره به مناسبت های هفته و هفته کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: کتاب بهترین دوست انسان است و همه باید با کتاب انس گرفته و از مطالعه کتاب و کتابخوانی غفلت نکنیم.
وی با تاکید بر اینکه همه برای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه تلاش کنیم، افزود: متاسفانه سرانه مطالعه پایین است و لازم است تا همه به نوبه خود برای افزایش مطالعه و فرهنگ کتابخوانی در جامعه عمل کرده و در این راستا گام برداریم.
آذرپندار هم چنین به 24 آبان سالروز درگذشت علامه طباطبایی(ره) اشاره و تصریح کرد: آن علامه بزرگوار، مفسر بزرگ قرآن و مولف تفسیر المیزان، افتخار جهان شیعه و اسلام است.
امام جمعه چهاربرج گفت: علامه طباطبایی(ره) عمر خود را در راه اسلام و قرآن گذاشت و عصاره ای از اخلاقیات نیکو و حسن خلق بود.
وی هم چنین از علامه امینی(ره) به عنوان یکی دیگر از افتخارات جهان اسلام و تشیع معرفی کرد و افزود: باید از این افتخارات خود با عظمت یاد کنیم و مردم با عظمت کارها و کتاب های این علمای برجسته آشناشوند.
در ادامه بر لزوم رعایت سبک زندگی اسلامی و آداب و رسوم اسلامی در جامعه تاکید کرد.
امام جمعه چهاربرج با اشاره به مناسبت های هفته و هفته کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: کتاب بهترین دوست انسان است و همه باید با کتاب انس گرفته و از مطالعه کتاب و کتابخوانی غفلت نکنیم.
,وی با تاکید بر اینکه همه برای ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه تلاش کنیم، افزود: متاسفانه سرانه مطالعه پایین است و لازم است تا همه به نوبه خود برای افزایش مطالعه و فرهنگ کتابخوانی در جامعه عمل کرده و در این راستا گام برداریم.
,آذرپندار هم چنین به 24 آبان سالروز درگذشت علامه طباطبایی(ره) اشاره و تصریح کرد: آن علامه بزرگوار، مفسر بزرگ قرآن و مولف تفسیر المیزان، افتخار جهان شیعه و اسلام است.
,امام جمعه چهاربرج گفت: علامه طباطبایی(ره) عمر خود را در راه اسلام و قرآن گذاشت و عصاره ای از اخلاقیات نیکو و حسن خلق بود.
,وی هم چنین از علامه امینی(ره) به عنوان یکی دیگر از افتخارات جهان اسلام و تشیع معرفی کرد و افزود: باید از این افتخارات خود با عظمت یاد کنیم و مردم با عظمت کارها و کتاب های این علمای برجسته آشناشوند.
,در ادامه بر لزوم رعایت سبک زندگی اسلامی و آداب و رسوم اسلامی در جامعه تاکید کرد.
,
ارسال دیدگاه