مشاوراموربانوان فرمانداری خوسف خبرداد:
کمبود مربی توباف در روستاهای خوسف/ توبافی، زمینه تامین معیشت زنان مسئول خانواده
مشاوراموربانوان فرمانداری خوسف با اشاره به اینکه در حال حاضر 108 متقاضی توبافی داریم گفت: از آنجایی که اکثر متقاضیان روستایی هستند و در شهرستان فقط دو مربی توبافی داریم امکان حضور آنها در روستاها برای آموزش وجود ندارد و فقط توانسته ایم از این تعداد تنها 15 نفر را آموزش بدهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زن امروز ، فاطمه خسروی مشاوراموربانوان فرمانداری خوسف در بازدید مدیر مرکز توانمندسازی زنان کشور از کارگاه تولیدی موسسه خیریه آبشار عاطفه ها در خوسف گفت: این کارگاه از آذرماه سال گذشته بنا به طرحی که برای دفتر معاونت زنان ریاست جمهوری ارسال شده بود، دایر شد که با 5 دار توبافی و 3 دار گلیم بافی همزمان کار تولید و آموزش به زنان متقاضی که اکثر آنها زنان سرپرست خانوار بودند شروع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زن امروز,,
وی افزود: از اردیبهشت ماه امسال دارهای توبافی به منازل بانوان متقاضی منتقل شد که هم اکنون تولیدات یک دار به اتمام رسیده است و آماده فروش است.
,,
خسروی با اشاره به اینکه در حال حاضر 108 متقاضی توبافی داریم گفت: از آنجایی که اکثر متقاضیان روستایی هستند و در شهرستان فقط دو مربی توبافی داریم امکان حضور آنها در روستاها برای آموزش وجود ندارد و فقط توانسته ایم از این تعداد تنها 15 نفر را آموزش بدهیم.
,,
وی افزود: برای بازار فروش محصولات و آموزش سطح پیشرفته توبافی با موسسه خیریه حضرت رسول در بیرجند هماهنگی هایی انجام شده است.
,,
در ادامه علی صالحی مسئول سازمان صنایع دستی و گردشگری شهرستان خوسف گفت: مشکل برای اعزام مربی وجود ندارد اما برای تامین هزینه و حق الزحمه مربیان با مشکل مواجه هستیم و برای افرادی هم به صورت تجربی کار را فراگرفته اند آن افراد می توانند با مراجعه به کارشناسان این سازمان و اخذ آزمون عملی تایید نامه ای را دریافت کنند و برای آموزش هنرجویان اقدا کنند.
,,
در این دیدار فهیمه فیروزفر، مدیر ستاد توانمندسازی زنان کشور ضمن تاکید بر حذف واژه زنان سرپرست خانوار ،بدسرپرست و بی سرپرست، گفت: در مرکز توانمندسازی زنان کشور به زنان سرپرست خانوار ، «زنان مسئول خانواده » گفته می شود که نیازمند اشاعه این واژه در جامعه هستیم.
,,
وی همچنین برای تامین هزینه مربیان برای آموزش به زنان متقاضی در روستا گفت: می تواند هزنیه سه ماه مربیان را پرداخت کند تا برای آموزش به شهرستان بروند اما میراث فرهنگی برای هزینه مربیان از خیرین کمک بگیرد.
,,
همچنین در این بازدید خانم فیروزفر تمام حوله های بافته شده در این موسسه را خریداری کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه