بازدید 180 دانش‌آموز سرایانی از مناطق عملیاتی جنوب/ شلمچه نقطه تلاقی زائران کربلای ایران با کاروان پیاده کربلای معلی + تصاویر

بازدید 180 دانش‌آموز سرایانی از مناطق عملیاتی جنوب/ شلمچه نقطه تلاقی زائران کربلای ایران با کاروان پیاده کربلای معلی + تصاویر
180 نفر از دانش آموزان پسر مدارس دوره دوم متوسطه شهرستان سرایان در قالب 4دستگاه اتوبوس به همراه عوامل اجرایی به مدت دو روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرایان بیدار، چندسالی است که به همت سپاه پاسداران و همکاری آموزش وپرورش دانش آموزان سال سوم دوره متوسطه بخش عملی درس آمادگی دفاعی خود را با بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور انجام می دهند و از نزدیک در جریان دلاورمردی‌های رزمندگان و ایثارگران و شهدای عزیز قرار می گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار,

 

,

دانش آموزان ضمن پیمان مجدد با آرمان‌های والای آنان پیمانی مجدد می‌بندند تا در مقابل هرگونه تجاوز به سرزمین ایران اسلامی با جان و دل از وطن خود دفاع خواهند کرد.

,

 

,

به همین منظور 180 نفر از دانش آموزان پسر مدارس دوره دوم متوسطه شهرستان سرایان در قالب 4دستگاه اتوبوس به همراه عوامل اجرایی به مدت دو روز از مناطق عملیاتی اروند کنار (یادمان عملیات والفجر 8)، مسجد جامع خرمشهر ، شلمچه، طلائیه ، شهدای هویزه بازدید می‌کنند.

,

 

,

دانش آموزان از نزدیک با روایت گری راویان هشت سال دفاع مقدس در جریان نحوه انجام عملیات‌های مختلف نظامی در برابر دشمنان تا دندان مسلح قرار می‌گیرند.

,

 

,

نکته جالب توجه اینکه دانش آموزان مذکور در برگشت از سرزمین مقدس شلمچه با ازدحام جمعیت انبوه عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت بخصوص حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که با پای پیاده به کربلای معلی برای حضور در مراسم اربعین حسینی می رفتند مواجه شدند و موکب‌های استقرار یافته در مسیر خرمشهر به مرز شلمچه کار پذیرایی ازآنان را انجام می دادند.

,

 

,

دانش آموزان که خود نیز مشتاق حضور در سرزمین نینوا بودند برای همراهی با آنان در محل موکب‌های مذکور به نوحه خوانی وسینه زنی پرداختند و لحظاتی را برای مظلومیت حضرت امام حسین (ع) واسرای کربلا اشک ماتم ریختند.

,

 

,

 

, ,

 

,

, , ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه