امام جمعه زهک:

سرانه پایین مطالعه در کشور نشان از کم رنگ شدن فرهنگ کتابخوانی دارد

سرانه پایین مطالعه در کشور نشان از کم رنگ شدن فرهنگ کتابخوانی دارد
امام جمعه زهک با اشاره به روز کتاب و کتابخوانی،سرانه ی پایین مطالعه در کشور را نشان از کم رنگ شدن فرهنگ کتابخوانی عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق حجت الاسلام حسن خدری،امام جمعه زهک گفت:برای رسیدن به این هدف یعنی عادت به کتابخوانی و بسترسازی فرهنگی برای آن، یک برنامه ریزی صحیح و منطقی لازم است که با ارایه راهکارها، فرهنگ کتابخوانی را در جامعه ایرانی عملی ساخته و به تداوم این فرهنگ در جامعه بینجامد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,

امام جمعه زهک همچنین افزود:از مهم ترین عوامل برای گسترش فرهنگ کتابخوانی، ایجاد انگیزه و احساس نیاز به کتاب و کتابخوانی و ایجاد رفتاری به نام مطالعه میان مخاطبان در جامعه است. برای ایجاد احساس نیاز و انگیزه باید از مرحله آگاهی گذر کرد. مرحله آگاهی می تواند به کمک وسایل ارتباط جمعی، بروشورها و تابلوی اعلانات و جلسات معرفی و نقد و... برای مخاطبان ایجاد شود.

,

وی در ادامه گفت : ایجاد تقویت و گسترش کتابخانه ها و تامین نیازمندی های کتابخانه ها زمینه ی تعامل و تبادل فرهنگی را در جامعه فراهم می کند

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه