وزیر صنعت، معدن و تجارت در انزلی:
واحدهای تولیدی گیلان رو به رشد هستند / در سراسر کشور روحیه شادابی در جهت توسعه وجود دارد
وزیر صنعت،معدن و تجارت در بازدید از منطقه آزاد انزلی گفت: واحدهای تولیدی گیلان رو به رشد هستند و اشتغال بیشتر هم ایجاد می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی؛ محمدرضا نعمت زاده در بازدید از منطقه آزاد انزلی در گفتگو با خبرنگاران به افتتاح واحد صنعتی تولید مفتول و سیم مسی در شهرک صنعتی سپیدرود رشت اشاره کرد و اظهار داشت: واحدهای تولیدی موجود در استان گیلان علاوه بر اینکه رو به رشد هستند اشتغال بیشتری را ایجاد می کنند و در این راستا طرح های نیمه تمام نیز در حال راه اندازی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,وی افزود: در سراسر کشور یک روحیه شاداب در جهت توسعه و فناوری و رونق اقتصادی می بینیم.
,وی افزود: البته هنوز هم واحدهایی که اغلب آنها مشکلاتشان دیرینه است همچون صنایع بزرگ نساجی که از سال های قبل از انقلاب در اینجا بودند و به دلیل عدم نوسازی و بازسازی با مشکلاتی مواجه هستند که باید فکر دیگری برای آنان کرد.
,وی خاطرنشان کرد: تمام سرمایه گذاری های جدید در حال پیشرفت است و انشاا… هر ماه شاهد افتتاح ۱۰ها پروژه خواهیم بود.
,وی درخصوص اقدامات صورت گرفته در مناطق آزاد گفت: باید تشویق کنیم تا با سرمایه گذاری های بیشتر مناطق آزاد ما به مناطق تولید و صادرات تبدیل شود.
,وی به بازدید از کارخانه تبدیل ورق خام MDF به محصولات نهایی و نیز تولید پوشاک اشاره کرد و افزود: من ۲ سال گذشته از این مجموعه تولید پوشاک بازدیدی داشتم که ۷۰۰ نفر اشتغال داشتند و امروز با توسعه ای که صورت گرفته هزار و ۴۰۰ نفر مشغول به کار هستند.
,وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: امیدواریم این منطقه به تدریج ضمن اینکه جنبه های گردشگری را برای مردم حفظ می کند به بخش تولید گرایش پیدا کند که خوشبختانه همین طور است.
,وی گفت: انشاا… با در اختیار گذاشتن زمین های بیشتری در اختیار علاقمندان و واحدهای تولیدی این منطقه به مرکز اشتغال جوانان و صادرات کالاها که در تلاش هستند تبدیل شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه