با حضور 6 استان در کردستان؛
آغاز برنامه مشترک آگاه سازی جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ در مورد مین در مناطق جنگی
با همت جمعیت هلال احمر کردستان، اولین دوره تربیت مدرس آگاه سازی خطرات مین با حضور مدرسان سازمان جهانی طلیب سرخ و با حضور استانهای ایلام، کرمانشاه، آذربایجان غربی، خوزستان، خراسان رضوی و کردستان در سنندج برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، این دوره آموزشی که به منظور ارتقاء دانش مربی های امدادگر به سطح مدرس برگزار شد، به مدت چهار روز بود و امروز روز اختتامیه این مراسم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان ظهر امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان بیان کرد: در راستای آگاه سازی مردم با هدف مقابله با مین در مناطق جنگی، این دوره آموزشی برگزار و 20 مربی در این دوره، آموزش داده شده اند.
,حسن خدابنده لو با اشاره به اینکه مناطق غربی کشور و خصوصا کردستان در دوران جنگ مورد تعرض مستقیم بیگانگان قرار گرفت و بعد از جنگ نیز نیازمند بازسازی بعد از جنگ بود، افزود: مناطق و نقشه دقیقی از وضعیت میدان های مین در کشور وجود ندارد و همین امر تلفات و خسارات ناشی از انفجار مین را بیشتر کرده است.
,وی با بیان اینکه امکان خنثی کردن تمام مین ها با توجه به مرور زمان و فرسودگی ایجاد شده، وجود ندارد، بیان کرد: از سوی جمعیت هلال احمر استان برای ساکنان روستاهای شهرستانها، برای دهیاران به تعداد 600 دهیار، معلمان و دانش آموزان مدارس دوره های متعددی از آموزش های آگاه سازی مین برگزار شده است.
,در ادامه این نشست خبری معاون برنامه ریزی و آموزش های تخصصی سازمان امداد و نجات کشور هم گفت: آگاه سازی مردم در راستای مقابله با خطرات مین های بر جای مانده یکی از اولویت های اصلی هلال احمر برای کاهش آلام ناشی از مین است، که تاکنون توانسته ایم در استان های زیادی این دوره های آموزشی را برگزار کنیم.
,احمد سلطانی بیان کرد: پروژه آگاه سازی مردم و ارائه آموزش های لازم به آنها یکی از برنامه های اولویت دار جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ جهانی است که به مدت 12 سال است که در کشور پروژه آن کلید خورده و به موفقیت های چشم گیری هم رسیده است.
,وی آموزش 100 مربی در حوزه آگاه سازی در مورد مین در مناطق جنگی را دستاورد این دوره ها در طول 12 سال اخیر عنوان کرد و افزود: دوره تربیت مدرس و تبدیل مربی به مدرس برای آگاه سازی در خصوص خطرات ناشی از مین برای اولین بار برگزار می شود و انتظار داریم که افراد شرکت کننده در این دوره، خود بتوانند مربیان زیادی را برای آموزش به مردم تربیت کنند.
,سلطانی اذعان کرد: استان خراسان رضوی به دلیل اینکه پذیرای تابعه های افغانی بوده و این افراد در بازگشت به کشور خود نیازمند اطلاعاتی در خصوص مین هستند، بنابراین در این دوره حضور دارد و خوشبختانه می توان ابراز کرد که تمام اطلاعات انتقال داده شده در این دوره می تواند برای این افراد هم ارزشمند باشد.
,وی در خاتمه با اشاره به اینکه طرح برگزاری کارگاه های آموزشی در استانهای مرزی کشور به ویژه در غرب و جنوب غرب ادامه دارد، خاطرنشان کرد: انتظار می رود که برگزاری این دوره ها و کارگاه های آموزشی زمینه برای کاهش خطرات ناشی از مین در سطح جامعه را فراهم کند.
,مشاور منطقه ای امور تسلیحاتی صلیب سرخ هم در این نشست خبری همکاری جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی و جمعیت صلیب سرخ را با توجه به پیشرفت های حاصله یک روند مثبت و روبه رشد دانست و اعلام کرد: ادامه این همکاری ها در نتیجه منجر به ارتقاء سطح مهارت شده و می تواند در آینده نوید بخش اعزام آموزشگرانی از ایران به دیگر کشورها باشد.
,وی همچنین تبادل نقطه نظرها در خصوص کیفیت آموزشی را یکی از موارد ارزشمند در این دوره دانسته و ادامه این روند را تضمینگر اجرای پروژه های کیفی دیگر در سطح عالی عنوان کرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه