مستقیم از نجف اشرف؛

اسکان روزانه 3 هزار زائر در موکب عشاق المهدی (عج) سمنان + تصاویر

اسکان روزانه 3 هزار زائر در موکب عشاق المهدی (عج) سمنان + تصاویر
موکب هیات عشاق المهدی (عج) سمنان آماده اسکان زوار اباعبدالله الحسین (ع) در نجف اشرف است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت از نجف اشرف، علی غفوری مسئول موکب مردمی هیات عشاق المهدی (عج) در گفتگو با خبرنگار مرآت با اشاره به اسکان روزانه بیش از 3 هزار نفر از زائران اربعین حسینی در این موکب گفت: پس از هماهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات، ساختمان این موکب با زیر بنای 5 هزار متر مربع از 14 آبان تحویل ما شده است و تا 5 روز پس از اربعین آماده پذیرایی زوار امام حسین علیه السلام هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

غفوری با بیان اینکه حدود 30 نفر در این موکب به زوار خدمت می کنند افزود: همه این عزیزان با هزینه شخصی خود به کشور عراق آمده اند.

,

وی با ابراز خرسندی از موقعیت این موکب تصریح کرد: ساختمان موکب در خیابان خباطه و در جوار صحن حضرت زهرا (س) نجف واقع شده است که باتوجه به نزدیکی به حرم امام علی (ع) مورد استقبال زوار قرار دارد.

,

مسئول موکب هیات عشاق المهدی (عج) با بیان اینکه 3 هزار پتو، بالش و برخی از امکانات پشتیبانی از طریق 3 دستگاه تریلی به کشور عراق منتقل شده است اظهار کرد: تعدادی جوشکار، برقکار و نیروهای فنی از هفته گذشته امکانات اولیه را با هدف آسایش زوار در این ساختمان برقرار کرده اند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه