مرصاد TV؛
دانش آموزان کرمانشاهی که در روزهای تخلف ۸ هزارمیلیاردی دولت از تحصیل محرومند/ اینجا حتی کانتینر هم به جای کلاس نیست + فیلم
در روزهایی که داستان تخلف ۸ هزارمیلیاردی در آموزش و پرورش دولت یازدهم نقل محافل است دانش آموزان روستایی هستند که فرصت تحصیل از آنها سلب شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد؛ چندی پیش مرصادنیوز گزارشی از مدارس استان کرمانشاه که دانش آموزان آن در کانتینر تحصیل می کردند منتشر کرد. (اینجا بخوانید)
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد, اینجا بخوانید,,
اما شاید تصورش هم دشوار باشد که در این استان غربی کشور هستند دانش آموزان روستایی که حتی کانتینر هم برای تحصیل ندارند و مجبورند کیلومترها را طی کرده و به مدرسه هایی در روستاهای دور دست بروند.
,,
روستای علی آقایی هزارخانی در حد فاصل جوانرود و روانسر از آن دست روستاهایی است که دانش آموزان آن پیشتر در کانتینر درس خوانده اند اما به دلیل آنچکه کمبود تعداد دانش آموزان بیان می شود این کانتینر ها هم جمع آوری شده اند.
,,
ویدیوی اظهارات این دانش آموزان را که دوربین خبری مرصادنیوز ثبت کرده است در ادامه ببینید:
]
ارسال دیدگاه