رئیس کمیسیون برجام مجلس:

دولت آمریکا سیاست‌های خصمانه خود را در سایه عبارات مبهم برجام ادامه می‎دهد/ تنها دستور رهبر انقلاب باعث شده تا برجام را پاره نکنیم

دولت آمریکا سیاست‌های خصمانه خود را در سایه عبارات مبهم برجام ادامه می‎دهد/ تنها دستور رهبر انقلاب باعث شده تا برجام را پاره نکنیم
رئیس کمیسیون برجام مجلس گفت: تمدید تحریم‌ها به‌منزله وضع تحریم جدید نیست و اقدام اخیر کنگره در تصویب مجدد برنامه تحریم‌های ده‌ساله ایران با سندی که توسط مذاکره‌کنندگان آن‌ها امضاشده است، مغایرتی پیدا نمی‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنور، رئیس کمیسیون برجام مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با صبح توس، ضمن محکوم کردن اقدام اخیر مجلس نمایندگان آمریکا در تصویب ده‌ساله طرح تحریم‌ها علیه ایران اظهار داشت: خباثت و کینه ذاتی آمریکایی‌ها موضوعی نیست که به‌تازگی بروز کرده باشد و شیطان بزرگ در 37 سال اخیر از هیچ اقدامی در جهت سرنگون کردن این نظام بر خواسته از رأی ملت کوتاهی نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

وی افزود: تصویب مجدد طرح تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و سیاسی علیه ایران به مدت ده سال که حکم تمدید 10 ساله خصومت‌های مشترک را دارد، تنها برگی دیگر از غیرقابل‌اعتماد بودن استکبار و تناقض وعده‌های تعامل و لبخندهای دیپلماتیک آن‌ها با عمل‎شان است.

,

 

,

رئیس کمیسیون برجام مجلس بابیان اینکه دولت آمریکا سیاست‌های خصمانه خود را در سایه عبارات مبهم برجام ادامه داده است، خاطرنشان کرد: مطابق عبارات موردتوافق طرفین در معاهده هسته‌ای ایران با 1+5، طرف غربی از تصویب هرگونه تحریم جدیدی علیه ما منع شده و این عبارت در معنای دیگری، آمریکا را در تمدید تحریم‌های ظالمانه قبل صاحب‌اختیار نگه می‌دارد؛ چراکه تمدید تحریم‌ها به‌منزله وضع تحریم جدید نیست و اقدام اخیر کنگره در تصویب مجدد برنامه تحریم‌های ده‌ساله ایران با سندی که توسط مذاکره‌کنندگان آن‌ها امضاشده است، مغایرتی پیدا نمی‌کند.

,

 

,

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری دریکی از سخنرانی‌های خود، ضمن تشکر از زحمات تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای‌مان تأکید کرده بودند که تا زمان روی دادن یک اقدام ظاهر و بارز از سوی غربی‌ها در مخالفت با برجام، جمهوری اسلامی بر تعهدات خود پایبند می‌ماند و این فرمایش ایشان نه‌فقط به‌عنوان یک مرجع تقلید و فقیه جامع‌الشرایط بلکه به‌عنوان رهبر و حاکم جامعه اسلامی و نائب برحق امام زمان (عج) برای همه ما حجت و سند است.

,

 

,

حجت‌الاسلام ذوالنور در انتها گفت: بزرگ‌ترین عاملی که ما را از پاره کردن برجام بازمی‌دارد، دستوری است که از ناحیه رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر وفادار ماندن به تعهدات برجامی صادرشده است و گفتمان نرمش قهرمانانه، جمهوری اسلامی را اگرچه متعهد به عهد اما هم‌زمان بدبین و بدگمان نسبت به آمریکا نگه‌داشته است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه