logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین:

هرگونه شوی لباس باید با محوریت اداره ارشاد برگزار شود

هرگونه شوی لباس باید با محوریت اداره ارشاد برگزار شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به برگزاری نمایشگاه مد و لباس متناسب با شئونات اسلامی در استان گفت: برگزاری هر گونه شوی لباس باید با محوریت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس استان قزوین پیش از ظهر امروز(پنج‌شنبه) با حضور مسئولان مربوطه در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


اکبر اسکندرنژاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در این جلسه اظهار کرد: در راستای سیاست‌های جلسات ساماندهی مد و لباس بنا داریم تا با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های ذی‌ربط برنامه‌های مختلفی در جهت ترویج مد و لباس ایرانی اسلامی در استان برگزار شود. 

وی افزود: در راس برنامه‌های فرهنگی در نظر داریم تا یک شوی مدولباس متناسب با شئونات اسلامی با استفاده از پتانسیل موجود و انجمن‌های هنری در قزوین برگزار کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به نفوذ کلام هنر خاطرنشان کرد: با وجود اینکه زبان هنر، نافذ و اثربخش است اما آحاد جامعه اقبال لازم را به بحث هنر و هنرمندان ندارند زیرا احساس می‌شود که مقوله هنر در کشاکش زندگی روزمره مردم نامحسوس است. 

وی با اشاره به لزوم انجام نیازسنجی از سوی هنرمندان برای انجام کارهای هنری بیان کرد: یکی از دلایل عدم اقبال هنر از سوی مردم این است که هنرمندان نیازسنجی را در امر پروژه‌ها و موضوعات هنری لحاظ نکردند بنابراین انجمن‌های هنری مربوط باید در این راستا تلاش کنند. 

اسکندرنژاد با تاکید بر این نکته که برگزاری هر گونه شوی لباس باید با محوریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شود، عنوان کرد: زمزمه‌هایی مبنی بر برگزاری شوی مد و لباس از سوی برخی نهادها و موسسات خصوصی شنیده می‌شود که این موضوع مغایر با اصول و موازین قانونی است به ویژه اینکه در فضای باز برگزار شود. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین تصریح کرد: ما به شدت مخالف این موضوع هستیم چراکه درخصوص برگزاری هرگونه برنامه با موضوع مدولباس باید با محوریت ارشاد انجام شود. 

گفتنی است، در این جلسه نمایندگانی از آموزش وپرورش، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین، امور بانوان استانداری، صدا و سیما و جهاد دانشگاهی شرکت داشتند و به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون برگزاری جشنواره نمایشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی استان قزوین پرداختند. 

در این جلسه مصوب شد تا نمایشگاه مد و لباس استانی از تاریخ 11 تا 21 بهمن ماه مصادف با گرامیداشت ایام الله دهه فجر در سرای سعدالسطنه قزوین برگزار شود. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه