عکسی که خبرساز شد؛

تیپ پلیسی معاون سیاسی استاندار در ستاد سازماندهی امور جوانان

تیپ پلیسی معاون سیاسی استاندار در ستاد سازماندهی امور جوانان
روز گذشته معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی با ظاهری متفاوت در نشست حاضر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، روز گذشته سید جواد حسینی معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی در ستاد سازماندهی امور جوانان شرکت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,

 

,

وی در این نشست بیان کرد: در فضای مجازی، دنبا مواجه با هنجارهای تازه متولد شده است که گویا دچار نوعی اشفتگی در این حوزه شده‌ایم این در حالی است که در دنیای واقعی براساس سنت‌ها، قواعد و قرار داد ‌های اجتماعی جامعه توانستیم به یک تعریف متعارف از حوزه ارتباط انسانی برسیم.

,

 

,

حسینی با بیان اینکه اعتیاد به فضای مجازی یکی از آفت‌های بزرگ و همه گیر و به سرعت در حال شیوع در دنیا است، بیان کرد: برای مقابله با پیشروی این امر بایستی برنامه‌های پیشگیرانه و راهبردی ترسیم کنیم.

,

 

,

معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: آسیب‌های ناشی از اعتیاد، بر روان و رفتار آدمیان تاثیر مخربی داشته که می‌توان به افسردگی، فردگرایی و گسست روابط خانوادگی اشاره کرد .

,

 

,

آنچه که در این نشست جالب توجه بود، تیپ پلیسی معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی بود، عینکی پلیسی بر چشم و گفتن از اثرات مخرب فضای مجازی قابل توجه بود.

,

 

,

تصویر معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی تنها در چند ساعت بازدیدی بالغ بر ۴۰ هزار نفری داشت.

,

 

,

photo_2016-11-17_09-03-01

, photo_2016-11-17_09-03-01, photo_2016-11-17_09-03-01,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه