logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جانشین فرمانده سپاه کربلای مازندران خبر داد

واگذاری 150 واحد مسکونی به محرومان مازندران در هفته بسیج

واگذاری 150 واحد مسکونی به محرومان مازندران در هفته بسیج
جانشین فرمانده سپاه کربلای مازندران از واگذاری 150 واحد مسکونی به محرومان این استان در هفته بسیج خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، حسین محمدرضایی در سی و هفتمین نشست خبری ستاد گرامیداشت هفته بسیج، اظهار کرد: 60 میلیارد ریال برای ساخت خانه محرومان در مازندران هزینه شد که 15 میلیارد ریال آن را خیران و مابقی را کمیته امداد امام خمینی(ره) تامین کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اشاره به خدمت رایگان بسیجیان در این طرح‌ها، افزود: در ساخت خانه برای محرومان در مازندران رقمی برای کارگری این واحد‌ها هزینه نشد.

جانشین سپاه کربلا مازندران تصریح کرد: بر اساس آمارهای رسمی، حدود 61 هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران قرار دارند که از اهداف ما بهبود وضع زندگی این هموطنان است.

رضایی از مشارکت بسیجیان در اجرای طرح واکسیناسیون دام و طیور محلی استان خبر داد و گفت: این طرح در هفته بسیج از سوم تا ششم آذر ماه امسال در نیمی از روستاهای استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح واکسیناسیون دام و طیور با همکاری دامپزشکی همزمان در مازندران و 12 استان دیگر کشور اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: این طرح بر اساس تفاهم‌نامه با دامپزشکی، تا پایان سال با به کارگیری بسیجیان انجام می‌شود.

جانشین سپاه کربلا مازندران به تشریح 80 عنوان برنامه شاخص هفته بسیج در مازندران پرداخت و اضافه کرد: هم‌زمان با هفته بسیج بیمارستان 64 تختخوابی ولایت در ساری افتتاح می‌شود.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته بسیج مازندران با اشاره به فعالیت‌های حوزه ورزش سازمان بسیج، بیان کرد: در حال حاضر حدود 200 حوزه مقاومت دارای یک سالن ورزشی هستند که تا پایان سال آینده تمام حوزه‌های مقاومت استان دارای یک سالن ورزشی می‌شوند.

رضایی شعار امسال هفته بسیج را "بسیج، انقلابی و خدمتگزار" عنوان کرد و گفت: برگزاری یادواره شهدا با عنوان «آبروی محله» در مقابل منزل شهدا از دیگر برنامه‌های هفته بسیج است.

وی در پایان برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی و خطبه‌خوانی حضرت زینب در تمام شهرستان‌ها را از برنامه اولین روز از هفته بسیج اعلام و بیان کرد: حضور نخبگان بسیج برای سخنرانی در مدارس تحت عنوان گفتمان انقلابی‌گری و نشست نهضت روشنگری، رزمایش پدافند غیرعامل در واحدهای مقاومت بسیج دانش‌آموزی مدارس استان، رزمایش فضای مجازی، جشنواره علمی اساتید بسیج دانشگاه و گردهمایی مدافعان حرم هم از برنامه‌های این هفته در مازندران است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه