معاون امور زائرین استانداری خراسان رضوی:
۱۰۶ هزار زائر از خراسان رضوی در سامانه سماح ثبت نام کردهاند/ اعزام ۲۰۰۰ نیرو جهت خدمت به زائران اربعین
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی از ثبت نام 106 هزار نفر از استان در سایت سماح جهت شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین تاکنون خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن واحدی، معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در گفتوگو با «صبح توس»، از ثبت نام ۱۰۶ هزار نفر از استان در سایت سماح جهت شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی به اعزام ۲۰۰۰ نیروی خدماتی متشکل از پزشک، پرستار، مهندس، پاکبان و خبرنگار به کربلا و نجف اشاره کرد.
,,
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی همچنین بیان داشت: ۵۱ موکب از خراسان رضوی در کشور عراق برپاشده است که این موکبها شناسنامهدار هستند و به ستاد استان معرفی شدهاند.
,,
وی در پایان گفت: نیروهای خدماتی و موکبها یک روز پس از پایان روز اربعین به مشهد برمیگردند تا تمهیدات لازم را برای زائران علی بن موسی الرضا(ع) در روز شهادت این امام بزرگوار فراهم کنند.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه