فرماندار جوین:
وضعیت فعلی بیمارستان جوین برای بیماران مناسب نیست/ بیماران گاهی در راهروها بستری می شوند
فرماندار جوین ضمن تاکید بر توسعه بیمارستان قمر بنی هاشم جوین ، گفت: وضعیت فعلی این بیمارستان برای بیماران مناسب نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آل نور، حسین جمشیدی فرماندار جوین صبح امروز در جلسه کارگروه سلامت شهرستان از وضعیت فیزیکی و استیجاری بودن ادارات دولتی در شهرستان انتقاد کرد و اظهار داشت: مدیران اداراتی که وضعیت ساختمانی مناسبی ندارند و یا به صورت استیجاری می باشند، برای رفع این مشکل ازطریق ادارات کل خود پیگیر باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور,,
وی افزود: فرمانداری هم به این ادارات کمک خواهد کرد تا نسبت به احداث ساختمان اداری اقدام کنند.
,,
فرماندار جوین تصریح کرد: ساختمان مناسب به کارکنان اداره کمک می کند تا درخدمات رسانی به ارباب رجوع بهتر عمل کنند.
,,
جمشیدی در ادامه از رئیس شبکه درمان وبهداشت شهرستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خواست تا نسبت به ارتقاء عملی بیمارستان قمربنی هاشم جوین به 64 تختوابی اقدام کرده و در این خصوص گفت: وضعیت فعلی بیمارستان پاسخگوی بیماران نیست و بعضا بیماران در راهروهای بیمارستان بستری هستند.
,,
وی یادآورشد: برای احداث دانشکده پرستاری شهرستان جوین، اعتباری ازماده 180 منظورشده و رئیس دانشکده پیگیری نماید تاهرچه زودتر ساختمان دانشکده پرستاری احداث شود.
,,
فرماندار جوین در ادامه شهرداری نقاب راموظف کرد تا دراسرع وقت نسبت به اطلاع رسانی وسپس بستن فاضلاب های منازلی که به داخل جداول هدایت می شود اقدام کند.
,,
جمشیدی تصریح کرد: زمین مناسبی در شهرستان، برای فرود بالگرد هلال احمر برای امدادرسانی نیز مهیا شود.
,,
رئیس شبکه بهداشت و در مان جوین نیز در این جلسه گفت: یکی از خیران شهرستان قول داده تا نسبت به احداث بنای ساختمان دانشکده پرستاری جوین، اقدام کند وماهم پیگیرتجهیزات وچارت سازمانی برای این دانشکده هستیم.
,,
انتهای پیام/
,,
,
,
]
ارسال دیدگاه