فرماندار چگنی:

زمینه تحصیل دانش آموزان وامانده از تحصیل باید فراهم شود

زمینه تحصیل دانش آموزان وامانده از تحصیل باید فراهم شود
فرماندار چگنی گفت: دانش آموزانی که از تحصیل به هر طریق وامانده اند دوباره زمینه فراهم شود تا بتوانند به تحصیل خود ادامه دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر چگنی؛ قدرت اله ترابی نژاد در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان چگنی که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد در خصوص دانش آموزان وامانده از تحصیل بیان داشت: دانش آموزانی که از تحصیل به هر طریق وامانده اند دوباره زمینه فراهم شود تا بتوانند به تحصیل خود ادامه دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر چگنی, ؛ قدرت اله ترابی نژاد در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان چگنی که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد در خصوص دانش آموزان وامانده از تحصیل بیان داشت: دانش آموزانی که از تحصیل به هر طریق وامانده اند دوباره زمینه فراهم شود تا بتوانند به تحصیل خود ادامه دهند.,

, ,

, ,

در ادامه این جلسه موضوعات، با توجه به فرا رسیدن فصل سرما مطلبد از هم اکنون نسبت به سوخت مدارس به خصوص مدارس شبانه روزی اقدام لازم را بعمل آید که نیاز مبرم دانش آموزان است و  بهسازی مدارس تخریب شده، بحث وسایل ورزشی و تجهیز هنرستان مورد بررسی قرار گرفت.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه